Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Хоч другий пропущений нами гол і не зарахували, але команду він підкосив», — Іващенко про 0:3 «Оболоні» від «Вереса»

2024-04-07 07:45 Головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко прокоментував розгромну поразку своєї команди від рівненського «Вереса» (0:3) у вчорашньому ... «Хоч другий пропущений нами гол і не зарахували, але команду він підкосив», — Іващенко про 0:3 «Оболоні» від «Вереса»

Головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко прокоментував розгромну поразку своєї команди від рівненського «Вереса» (0:3) у вчорашньому виїзному матчі 23-го туру чемпіонату України.

Валерій Іващенко

«Завжди неприємно пропускати швидкий гол. Звичайно, він вплинув на хід гри. Ми сьогодні створювали моменти, намагалися грати агресивно. Але поле було дещо слизьким, футболісти ковзали. В епізоді з пенальті наш гравець теж послизнувся. Але це футбол. Швидкий гол — це не кінець. Завжди можна відігратися.

Але ми пропустили вдруге. Цей м’яч не зарахували, але психологічно він команду дещо підкосив. І пропустили знову. У моральному плані далі було грати дуже важко.

У перерві ми намагалися внести корективи в гру. Важливо було швидко забити. Мали моменти. Але знову нас підвела реалізація.

Ми знали, що в цьому матчі буде непросто, налаштовувалися. Але сьогодні був не наш день. Після власних дитячих помилок пропускали голи. Звичайно, ми хочемо підніматися вище в турнірній таблиці. Але відштовхуємося від результатів», — наводить слова Іващенка офіційний сайт «Вереса».

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть