Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Захисник «Галатасарая» — Олександру Зінченку: «Припини свою виставу і вирушай в Україну просто зараз»

2024-04-08 07:10 Захисник «Галатасарая» Серж Ор’є в різкій формі відреагував на нещодавнє інтерв’ю українського захисника лондонського «Арсеналу» Олександра ... Захисник «Галатасарая» — Олександру Зінченку: «Припини свою виставу і вирушай в Україну просто зараз»

Захисник «Галатасарая» Серж Ор’є в різкій формі відреагував на нещодавнє інтерв’ю українського захисника лондонського «Арсеналу» Олександра Зінченка, в якому той, зокрема, сказав, що піде воювати, якщо його призвуть.

Серж Ор’є

«Припини свій спектакль і вирушай в Україну просто зараз. Справжньому добровольцю не потрібно, щоб його хтось викликав», — написав Ор’є на своїй сторінці в соціальній мережі Snapchat.

Кращий коментар

auto-oleksandr47
Олександр - Начинающий писатель
08.04.2024 10:30
Ви хоч розумієте шо це було провокативне питання від журналіста до Зінченка ? Уявіть себе на місці Алекса, до вас підходить журналіст і задає у лоб питання : "якшо вас покличуть - чи підете Ви на фронт"? Що , по вашому мав відповісти Алекс ? "- Ні, я ні в якому разі не піду воювати" ? Ви ось це хотіли б почути , Алекс ні разу не піарився на темі війни і не корчив з себе героя , тому Ваш коментар абсолюнто недоречний . Я впевнений що в подібному руслі відповіли б усі футболісти збірної .

Читати всі коментарі (32)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть