Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Бернарду Сілва: «Я очікував, що Лунін буде переміщуватися, але він молодець»

2024-04-22 00:33 Півзахисник «Манчестер Сіті» Бернарду Сілва прокоментував виліт своєї команди з Ліги чемпіонів. Бернарду Сілва, Getty Images ... Бернарду Сілва: «Я очікував, що Лунін буде переміщуватися, але він молодець»

Півзахисник «Манчестер Сіті» Бернарду Сілва прокоментував виліт своєї команди з Ліги чемпіонів.

Бернарду Сілва, Getty Images

— Це була дуже сумна ніч. Це був сумний тиждень як для мене, так і для команди, адже ми хотіли провести історичний сезон. Ми ще можемо досягнути цього, але виліт із Ліги чемпіонів розчарував нас. У першу ніч я мало спав, наступну добу — вже краще.

У мене було два варіанти. Я вибирав одну зі сторін, але не говоритиму, яку саме, а також середину. Я вичікував, хотів виконати другий чи третій пенальті, щоб відстежити реакцію воротаря під час перших ударів.

Він рушив рано, ось чому я подумав, що пробити посередині було чудовим варіантом. У 99% таких випадків воротарі переміщуються, але Лунін залишився на місці. Він молодець, — сказав Бернарду Сілва.

Нагадаємо, що мадридський «Реал» обіграв «Манчестер Сіті» у серії пенальті з рахунком 4:3.

Кращий коментар

auto-vas51
Vas51 ° - Опытный писатель
22.04.2024 10:35
Мені завжди подобався Сілва, як футболіст - за техніку, за виконання штрафних та кутових ударів, за останні паси, за результативні передачі. Просто чудовий та розумний футболіст. А сьогодні, він мені сподобався ще й за чесність та відкритість - розповів чому не забив пенальті в ворота Реала, причому професійно відзначив Луніна. Інший би гравець, який не забив пенальті, просто промовчав, а Сілва визнав свою помилку та похвалив Луніна. Сілва - дійсно великий професіонал!!!

Читати всі коментарі (9)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть