Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Анчелотті: «Вінісіусу не сподобалася заміна, але в нього було недостатньо сил»

2024-04-23 19:03 Головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті прокоментував невдоволену реакцію Вінісіуса Жуніора на свою заміну в матчі ... Анчелотті: «Вінісіусу не сподобалася заміна, але в нього було недостатньо сил»

Головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті прокоментував невдоволену реакцію Вінісіуса Жуніора на свою заміну в матчі проти «Барселони».

Вінісіус Жуніор, Getty Images

«Йому не сподобалася заміна, він казав, що хоче продовжувати гру. Однак гравці витратили достатньо сил, особливо нападники. Також я враховував те, як лідери „Реала“ провели попередню гру.

Ми просимо нападників захищатися та працювати на команду, після чого вони набирають максимальну швидкість та витрачають багато енергії. Я розумію, що Вінісіус хотів продовжити грати, але нам потрібні були свіжі сили», — наводить слова Анчелотті Marca.

Кращий коментар

auto-face-face-face
face 2253 - Наставник
23.04.2024 19:59
Цей вінісіус мені нагадує говорливого однокласника ботана. Який увесь час до всіх сам чіпляється, отримує прочухана, а потім сидить у кутку і плаче. А потім усі розказують, що його чіпляти не можна, бо він особливий. Абсолютно гидкий персонаж, який аж надто токсичний, але при тому талановитий.

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть