Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Журналіст The Athletic: «Зінченко — велике розчарування порівняно з минулим сезоном»

2024-04-24 15:20 Тribuna.com запитала британських журналістів та експертів, хто з українських легіонерів найкраще проводить цей сезон в порівнянні ... Журналіст The Athletic: «Зінченко — велике розчарування порівняно з минулим сезоном»

Тribuna.com запитала британських журналістів та експертів, хто з українських легіонерів найкраще проводить цей сезон в порівнянні з рівнем очікувань. Це відповідь журналіста The Athletic Тіма Спірса.

Олександр Зінченко. Фото: Getty Images

«Ілля Забарний — найважливіший захисник „Борнмута“ і один з трьох польових гравців Прем’єр-ліги, які грають щохвилини (ще один — Максиміліан Кілман). Оцінка — 9/10.

Віталій Миколенко проводить свій найкращий сезон за „Евертон“. Дуже надійний та послідовний у грі в захисті і один із найкращих гравців „ірисок“. Але ще міг би зробити більше в атаці. Оцінка — 8/10.
Єгор Ярмолюк. Кілька вражаючих виходів на заміну і виглядає так, ніби він належить до рівня АПЛ. Гарна техніка, він подобається вболівальникам. Оцінка — 7/10.

Гра Михайла Мудрика відображає надзвичайно непослідовний сезон самого „Челсі“. Шість голів і дві результативні передачі в 35 матчах у всіх турнірах — ще недостатній результат. Оцінка — 6/10.

Олександр Зінченко — велике розчарування порівняно з минулим сезоном. Помилки в обороні призвели до того, що багато вболівальників „Арсенала“ критикують його. Оцінка — 4/10», — сказав Спірс.

Кращий коментар

Oler
Oler W - Эксперт
24.04.2024 15:47
Заьбарний - то зірка, в 21р. Гравець, якого точно хочуть купити сильні команди. Думаю - 40-50 млн можна виторгувати. Миколенко -сильний один в один, в боротьбі. Допомагати у нападі розівчився(мабуть через стиль і місце Евертона) , тому його максимум захочуть купити лише , якщо вилетять. І то середняки, бо топи люблять більш технічніших крайків. 25-30 млн. Ярмолюку ще потрібна обкатка - хлопець у хорошій команді, де на нього розраховують. Мудрик і Челсі - то одне ціле, нестабільність , егоїстичність , а ще й дуже слабкий у них воротар. Купити його ніхто не захоче, в оренду він сам не захоче вже, тому буде сидіти там і отримувати на лавці зп. У Зіни після народження другої дитини впала футбольна мотивація, енергію забирають діти, та і травма постійно тривожить. Втратив ритм гри, ритм команди - тому не все виходить. А у захисті він і так не дуже добре грав, раніше просто вигризав на морально-вольових) .Але йому комфортно у Лондоні , хороша зп. - Артета його любить, тому можна не напрягатись, а закінчити нормально сезон і поїхати здоровим на Євро)

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть