Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Валерій Бондар: «У Києві дуже спекотна погода... Розумію, що у країні війна, однак і про футболістів треба думати»

2024-05-03 15:04 Захисник «Шахтаря» Валерій Бондар прокоментував перемогу над «Чорноморцем» у матчі чемпіонату України, поскаржившись на спекотну погоду. ... Валерій Бондар: «У Києві дуже спекотна погода... Розумію, що у країні війна, однак і про футболістів треба думати»

Захисник «Шахтаря» Валерій Бондар прокоментував перемогу над «Чорноморцем» у матчі чемпіонату України, поскаржившись на спекотну погоду.

Валерій Бондар. Фото: shakhtar.com

«Надто легко „Шахтар“ обіграв одеситів? Може з трибуни так і здалося, але я відзначив би гру футболістів одеського Чорноморця. Гравці сповідують сучасний футбол, вміють грати один в один. Це все енерговитратний футбол, який вимагає багато сил та енергії.

У складі одеської команди багато якісних футболістів — ми сьогодні бачили, як вони виходили із оборони в атаку. Чорноморець — дуже добра команда в українській Прем’єр-лізі, яка показує цікавий футбол. Я бажаю їм зростати надалі і показувати добрі результати. Таких команд в УПЛ замало.

у Києві встановилася дуже спекотна погода та розпочинати гру о 13:00 не зовсім правильно. Я розумію, що у нас у країні війна і не завжди завжди легко. Однак і про футболістів треба думати. За такого сонця важко грати», — сказав Бондар.

Кращий коментар

auto-face-face-face
face 2253 - Наставник
03.05.2024 16:17
Ти, гнида руда, маєш закрити рота та дякувати ЗСУ та Богу, що ти взагалі в футбол граєш. Бідний, курва, спекотно йому. Якщо я цього чорта побачу в збірній - принципово не буду дивитись матчі. Як ти, молоде опудало, можеш взагалі такі речі казати, коли хлопці в мінус двадцять та плюс 40, в повному обмундируванні, захищають твою руду хитровишкварену дупу. Кінчений дибіл та плакса з огидною мордою. Боже, як мене харить та бомбить від цих недолюдей з недокоманди. Ненавиджу всім сердцем. Щезніть з очей людей і більше не вилазьте ніколи.

Читати всі коментарі (25)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть