Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Яремчук став найгіршим гравцем матчу «Валенсія» — «Райо Вальєкано»

2024-05-13 07:32 Український нападник іспанської «Валенсії» Роман Яремчук учора провів черговий матч у складі своєї команди, але навряд ... Яремчук став найгіршим гравцем матчу «Валенсія» — «Райо Вальєкано»

Український нападник іспанської «Валенсії» Роман Яремчук учора провів черговий матч у складі своєї команди, але навряд чи зможе записати його собі в актив.

Роман Яремчук

28-річний футболіст потрапив до заявки «кажанів» на вчорашній поєдинок чемпіонату Іспанії з «Райо Вальєкано» (0:0), вийшов на заміну на 60-й хвилині гри, але нічим особливим відзначитися на полі не зумів.

При цьому Яремчук за оцінками за цей матч став найгіршим його гравцем. Так, WhoScored поставив українцеві 5.9 бала, і це стало найнижчою оцінкою серед усіх футболістів обох команд, які брали участь у грі.

Аналогічним чином дії Яремчука оцінив і SofaScore. У цьому випадку у форварда 6.3 бали, і це теж виявилося найнижчою оцінкою матчу.

Додамо, що в поточному сезоні Яремчук провів за «Валенсію» 27 матчів і забив чотири м’ячі. В іспанському клубі українець виступає на правах оренди з бельгійського «Брюгге», яка розрахована до кінця сезону.

Кращий коментар

auto-cherkaskij-varenik
Черкаський вареник - Наставник
13.05.2024 11:02
Вийшов, і першим же дотиком пробив в парі сантиметрів від штанги,попав би був би кращим. Яремчук чудово відкривався і нормально зіграв Я бачив його як він тільки прийшов в Валенсію і вчора,вчора він краще виглядав Будемо надіятись що до Євро буде в хороших кондиціях

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть