Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Володимир Звєров: «В Одесі на вокзалі арбітра ПФЛ зустріли представники ТЦК і забрали»

2024-05-16 10:17 Журналіст Володимир Звєров розповів, як одного з арбітрів Першої та Другої ліг затримала ТЦК. Володимир Звєров ... Володимир Звєров: «В Одесі на вокзалі арбітра ПФЛ зустріли представники ТЦК і забрали»
16.05.2024, 10:17

Журналіст Володимир Звєров розповів, як одного з арбітрів Першої та Другої ліг затримала ТЦК.

Володимир Звєров

«Арбітр ПФЛ, який працює на матчах Першої та Другої ліг, їхав до Одеси судити матч аматорів. В Одесі на вокзалі його зустріли представники ТЦК і забрали. Кілька днів він провів із ними.

Потім його відпустили, зараз він уже вдома. Але історія стала прецедентом, про який уже говорять в УАФ. Тому що в арбітрів немає броні і немає можливості її отримати. Так, УАФ є об’єктом критичної інфраструктури, а отже, має право забронювати 50% свого штату, але арбітри не є співробітниками цієї організації, вони з нею співпрацюють як ФОПи.

Ця ситуація зараз, м’яко кажучи, напружує багатьох арбітрів. Вона навряд чи торкнеться суддів УПЛ, але арбітри Першої та Другої ліг ставлять багато запитань своєму керівництву і хочуть зрозуміти, що буде далі, який їхній статус у нинішніх реаліях. Сумарно в усіх лігах України працює 300 арбітрів. Якщо їх будуть мобілізувати, то доведеться десь шукати їм заміну», — сказав Звєров в ефірі Youtube-каналу «ПРОФУТБОЛ Digital».

Кращий коментар

vvs70
Сергей Герасимов - Наставник
16.05.2024 10:48
арбітри критично зараз? На носі жнива, а на трактор та комбайн вже немає кого посадити, водіїв з машин витягують. Зате працівників букмекерських контор бронюють.

Читати всі коментарі (21)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пари 1/8 фіналу Євро-2024 18
Dynamo.kiev.ua
27.06.2024, 00:05
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть