Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олег Федор: «Рух» показав хороші результати порівняно з тим, що очікували»

2024-05-26 20:39 Півзахисник львівського «Руху» Олег Федор прокоментував поразку своєї команди від київського «Динамо» (1:2) у матчі заключного, ... Олег Федор: «Рух» показав хороші результати порівняно з тим, що очікували»

Півзахисник львівського «Руху» Олег Федор прокоментував поразку своєї команди від київського «Динамо» (1:2) у матчі заключного, 30-го туру чемпіонату України.

Олег Федор (фото: fcruhlviv.com)

– Змішані емоції. «Рух» показав хороші результати порівняно з тим, що очікували від команди перед початком чемпіонату. Те, що команда боролась за найвищі місця, стало неочікуваним для всіх. Та зараз ми розчаровані, адже нам не вдалось потрапити у єврокубки.

Кожен з нас сподівався здобути бодай нічию в матчі з «Динамо». Ця гра – кульмінація нашого сезону і, на жаль, нам не вдалось забезпечити необхідний для нас результат. Але не можна зосереджувати увагу лише на одному поєдинку, адже на дистанції сезону «Рух» втрачав очки в матчах, де не міг собі цього дозволити. Це хороший урок, що слід викладатись на повну в кожній грі, не розслаблятись, бо потім це може відгукнутись у підсумковій турнірній таблиці.

Ми розуміємо, що потрібно добре підготуватись до наступного сезону та ще наполегливіше тренуватись. Хочеться досягати високих цілей і демонструвати ще кращі результати, — цитує Федора офіційний сайт «Руху».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.05.2024, 20:39

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть