Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Суркіс привітав українських журналістів із професійним святом

2024-06-06 14:28 6 червня в Україні відзначають професійне свято – День журналіста. У цей день у 1992 році ... Ігор Суркіс привітав українських журналістів із професійним святом

6 червня в Україні відзначають професійне свято – День журналіста. У цей день у 1992 році Українська спілка журналістів була включена до Міжнародної спільноти журналістів у Брюсселі. У 1994 році цей день затверджено офіційним професійним святом українських журналістів, яких привітав президент «Динамо» Ігор Суркіс. 

Фото: fcdynamo.com

Шановні журналісти! Від імені футбольного клубу «Динамо» Київ вітаю з вашим професійним святом! 

У сучасному світі важко собі уявити хоч день без перегляду новин. З цього починається ранок, цим завершується день. Ми живемо у постійному потоці інформації, ділимося новинами з оточуючими, новини часто впливають не тільки на настрій, але і формують громадську думку. 

Наша країна і наш народ переживає дуже важкі часи, і оперативність інформації, новин часто може врятувати життя, допомогти уникнути чергової трагедії, яких, на жаль, нині і так багато…

Саме тому важко переоцінити важливість вашої професійної справи – доносити до людей правдиву та оперативну інформацію. Українські журналісти завжди знаходяться в епіцентрі подій та розповідають про подвиги захисників країни, показуючи жахіття війни та доносячи всю правду про військові злочини агресорів до всього світу. 

Щиро дякую кожному журналісту за сумлінну працю! У день вашого професійного свята бажаю. Творчої наснаги, невичерпної енергії, віри у світле майбутнє та, звісно, Перемоги, якої всі ми так чекаємо і задля якої працюємо! 

Президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс 

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть