Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

УАФ та «АВТ Баварія» оголосили про початок співробітництва

2024-06-10 20:03 Компанія «АВТ Баварія», офіційний імпортер BMW Group, автомобілів Aston Martin, Alpina, INEOS в Україні, та Українська ... УАФ та «АВТ Баварія» оголосили про початок співробітництва

Компанія «АВТ Баварія», офіційний імпортер BMW Group, автомобілів Aston Martin, Alpina, INEOS в Україні, та Українська асоціація футболу оголосили про старт чотирирічного партнерства.

Фото: «АВТ Баварія»

Окрім організаційної та маркетингової співпраці, які, безумовно, важливі в економічній ефективності кожного бізнесу, ключовим аспектом даного партнерства стає соціальна складова. Тож співпраця «АВТ Баварія» та Української асоціації футболу дозволить закрити логістичні питання в підготовці національної збірної команди України до відповідальних матчів, а також реалізувати ряд соціальних ініціатив, які сприятимуть залученню коштів на благодійність та підтримці України на шляху до перемоги.

Ерік Бернінг, генеральний директор «АВТ Баварія», висловив свою радість із приводу цього партнерства: «Для нашої компанії велика честь — підтримати українських футболістів напередодні Євро-2024, коли ми всі вболіватимемо за їхні перемоги на футбольних полях Німеччини. Ми віримо в силу спорту та натхнення, яке він приносить. Національна збірна команда України з футболу — це символ єдності та надії для всієї країни, і ми раді сприяти її успіхам, забезпечуючи найкращі умови для пересування».

Андрій Шевченко, президент Української асоціації футболу, також прокоментував нове партнерство: «Співпраця з компанією «АВТ Баварія» є важливим кроком для команди УАФ, що прагне до надійного та прозорого партнерства. Бренд BMW зарекомендував себе як відповідальний бізнес із проукраїнською позицією. Адже з початку повномасштабної війни, залишивши ринок країни-агресора, «АВТ Баварія» в співпраці з United24 спрямувала значну суму коштів на потреби України. Ми вдячні «АВТ Баварія» за її підтримку та віру в український футбол, і впевнений, що разом ми зможемо сприяти досягненню найбільших перемог нашої країни».

Партнерство між Українською асоціацією футболу та «АВТ Баварія» є свідченням міцних зв'язків між бізнесом та спортом в Україні. Завдяки підтримці «АВТ Баварія» українська збірна з футболу зможе користуватися сучасними та надійними автомобілями BMW, що забезпечить максимальний комфорт і безпеку подорожей команди.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть