Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Звіт про гуманітарну діяльність фонду братів Суркіс та «Динамо» за останні тижні

2024-06-12 23:54 Наш клуб разом із фондом братів Суркіс продовжує допомагати українській армії, дітям, різноманітним фондам та організаціям ...  Звіт про гуманітарну діяльність фонду братів Суркіс та «Динамо» за останні тижні

Наш клуб разом із фондом братів Суркіс продовжує допомагати українській армії, дітям, різноманітним фондам та організаціям у цей непростий для нашої країни час.

Фото: fcdynamo.com

Кожного тижня ми обробляємо та задовольняємо запити від військових, прикордонників, лікарень, дитячих будинків та відправляємо допомогу в усі куточки нашої країни.

Автівки для потреб військових

За останній час Фонд братів Суркіс придбав, доставив, підготував та передав на потреби військових 14 позашляховиків. Усі автівки перед передачею нашим захисникам пройшли належний техогляд та ремонт. 

Крім того, Фонд здійснив передачу спецтехніки — вантажного крану-маніпулятора.

Гуманітарна допомога для тимчасових переселенців 

Окрім допомоги військовим Фонд братів Суркіс приділяє багато уваги і гуманітарній допомозі. Для тимчасових переселенців, які вимушені були залишити свої оселі та переїхати в інші міста, а також для наших прикордонників було організовано доставку 305 тисяч пакетів вермішелі швидкого приготування. 

Крім того, велика партія дитячого харчування для малюків (близько 85 тон) була спрямована нужденним сім'ям.

Вогнегасники для ДПСУ

Чергова партія вогнегасників була відправлена підрозділам Державної прикордонної служби України. Це вже третя партія, що налічує 2100 одиниць.

Велика партія медичного обладнання 

За останній час Фонд братів Суркіс передав до лікарень близько 20 тон медичного обладнання. Крім того, до військових госпіталів було організовано поставку 58 спеціалізованих медичних ліжок, які допоможуть видужати та відновитися пораненим захисникам.

Закриття інших актуальних потреб

Впродовж останніх тижнів завдяки Фонду братів Суркіс до лікарень, військових частин та адміністрацій направились мобільні холодильники. 

Чергову партію енергетичних батончиків у кількості 25 тисяч отримали військові.

«Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс вже більше двох років, поки триває повномасштабне вторгнення, продовжує робити усе можливе задля найголовнішої спільної мети — наближення такої довгоочікуваної та омріяної перемоги.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть