Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Владислав Кабаєв: «Збори — це завжди важко — хоч у Туреччині, хоч в Австрії, хоч у Києві»

2024-06-24 17:50 Під час планового медобстеження півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв розповів про вихід з відпустки та поділився враженнями ... Владислав Кабаєв: «Збори — це завжди важко — хоч у Туреччині, хоч в Австрії, хоч у Києві»

Під час планового медобстеження півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв розповів про вихід з відпустки та поділився враженнями від перших робочих днів.

Владислав Кабаєв (фото: fcdynamo.com)

— Місяць відпустки для мене — це задовго. Я відпочивав протягом двох тижнів, був у батьків в Одесі. Потім почав виконувати індивідуальну роботу, яку нам усім роздали тренери. Сумував за м’ячем за командою, за атмосферою. Кілька днів тому повернувся до Києва, грав у баскетбол, вперше спробував теніс, отримав позитивні емоції, можна його зробити своїм хобі. Більше часу приділяв сім’ї, побачився з хлопцями з команди. Ми повечеряли, обговорили відпустку, поділилися враженнями від того, хто де був.

А вчора ми вже усі разом стали до тренувань з новими емоціями, які переповнювали. Загалом, це був звичайний день після відпустки: під час заняття було багато бігової роботи й менше — з м’ячами, що футболісти не дуже люблять. Але ми розуміємо, що протягом найближчих днів закладатиметься фундамент, тож нормально до цього ставимося. У доброму гуморі будемо готуватися до наступного сезону.

В Одесі було дуже небезпечно?

— Читав, що якраз сьогодні був ракетний обстріл. Батько живе у селі й нічого не чув. Протягом цих тижнів, коли я там був, на щастя, теж усе було спокійно. Але помітив, що людей в Одесі стало набагато менше. Це курортне місто, і зазвичай там влітку набагато більше містян та гостей. Тепер же пусто.

Які враження від медогляду? Що особливого?

— Начебто, усе, як завжди, робимо повний «чек-ап» здоров’я, ґрунтовну перевірку, здаємо аналізи, це потрібна річ. Знатимемо, чого не вистачає в організмі, можливо, лікар випише якісь вітаміни. Регулярний медогляд — це обов’язково. Не дуже подобається рано вставати, але під час зборів доведеться звикати. Крім того, у мене маленька дитина, тож це вже звично.

Чому будете приділяти увагу протягом найближчих двох тижнів у Києві?

— За стільки років у футболі я вже добре розумію, як закладається фундамент. Розумію, що ці дні буде багато бігової роботи. Вчора тренер сказав, що спочатку втягнемося у процес, потім більше працюватимемо з м’ячами. Пізніше, можливо, буде контрольна гра. У нас зараз багато людей, і тренери мають визначитися, хто поїде на збір.

Чого очікуєте від майбутніх зборів в Австрії?

— Збори — це завжди важко — хоч у Туреччині, хоч в Австрії, хоч у Києві. Але ми проходимо через це кожного року, тож усе нормально. Маємо дуже добре підготуватися до майбутніх ігор і у чемпіонаті, і у Лізі чемпіонів. Перед «Динамо» завжди стоять найвищі завдання — виграти усе, що можна.

Якою була ваша реакція на жеребкування та нашого суперника у другому кваліфікаційному раунді сербський «Партизан»?

— Нормальна. Ми знаємо, що Сербія не дуже приємна для нас країна, але такий випав жереб. Чи будуть у них уболівальники, чи ні, не має великої різниці. Не хочу говорити гучні слова — усе покаже час та наші ігри. У нас є ще місяць, щоб підготуватися та підійти до цього протистояння у найкращих кондиціях.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.06.2024, 17:50
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11219 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть