Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Роберто Моралес: «Роки чотири тому матч Франція — Бельгія це була б топ-вивіска»

2024-07-01 17:53 Відомий український журналіст і коментатор Роберто Моралес поділився прогнозом на матч 1/8 фіналу Євро-2024 Франція — ... Роберто Моралес: «Роки чотири тому матч Франція — Бельгія це була б топ-вивіска»

Відомий український журналіст і коментатор Роберто Моралес поділився прогнозом на матч 1/8 фіналу Євро-2024 Франція — Бельгія.

Роберто Моралес

— Роки чотири тому це була б топ-вивіска для матчу плей-оф. Зараз ж очікуємо на дуже обережну гру. До цього команди привчили на поточному Євро.

За останні п’ять матчів, проведені влітку, у Франції лише одна впевнена перемога — 3:0 на Люксембургу у товариському поєдинку. Атака на чолі з Мбаппе, Гріманном та Дембеле не може поки показати усю свою силу. Перед Євро була суха нічия з Канадою, а потім такі ж сумні 0:0 із Нідерландами. Проте потиужність Франції не залишає сумнівів. Виглядає ситуація так, що справжню силу «Ле Бльо» просто ще не хотіла демонструвати.

Суперник в плей-оф збірна Бельгії за своїм кадровим потенціалом цілком співставний з підопічними Рональда Кумана. Ну і що заважає Дешаму зіграти так само обережно з розрахунку на кілька помилок суперників чи клас атакувальної групи його гравців групи?

Доменіко Тедеско тим паче буде обережним. То його стиль. Якщо вже «червоні дияволи» тягнули час наприкінці поєдинку з Україною, то тут тим паче будуть перестрашені. Кевін Де Брейне і Ромелу Лукаку це видатні гравці. Поруч з ними є ще ціла низка цікавих атакувальних виконавців, але профайл команди такий, що гра будується надзвичайно боягузливо. Ставка — перемога Франції і тотал не більше 3, — зазначив Моралес.

Поточні котирування на матч Франція — Бельгія >>>

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.07.2024, 17:53

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть