Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Тарас Михавко: «Від матчу проти Північної Ірландії ми очікуємо тільки перемоги»

2024-07-15 13:27 Напередодні сьогоднішнього стартового поєдинку Євро-2024 (U-19), проти господаря турніру, збірної Північної Ірландії, із прес-службою УАФ своїми ... Тарас Михавко: «Від матчу проти Північної Ірландії ми очікуємо тільки перемоги»

Напередодні сьогоднішнього стартового поєдинку Євро-2024 (U-19), проти господаря турніру, збірної Північної Ірландії, із прес-службою УАФ своїми думками поділився захисник нашої юнацької команди Тарас Михавко.

Тарас Михавко. Фото: прес-служба УАФ

«Від матчу проти Північної Ірландії ми очікуємо тільки перемоги. Потрібно вигравати, тому що це перший поєдинок, і важливо добре почати турнір. Усі ми налаштовані і з нетерпінням чекаємо гри. Північна Ірландія — це дуже організована, дисциплінована команда. Це господарі Євро, і вони будуть дуже вмотивовані, тому що прийдуть їхні вболівальники. Та я сподіваюся, що ми зможемо впоратися із цим тиском і перемогти.

Як такого хвилювання перед стартом Євро немає. Усі налаштовані, сконцентровані, знають, для чого ми приїхали сюди, чого ми хочемо. Тому настрій тільки бойовий.

Ми знаємо, що нас дуже підтримують в Україні й будуть дивитися матчі — у тому числі військові. І ми в першу чергу граємо для них і дякуємо їм за те, що маємо можливість тут грати», — наголосив Михавко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.07.2024, 13:27
Топ-матчи
Лига чемпионов Шэмрок Роверс Викингур Рейкьявик - : - 16 июля 22:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть