Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Екс-віце-президент НОК Гоцул: «УАФ не мала права змусити клуби відпустити гравців на Олімпіаду, але ж має бути патріотизм…»

2024-07-16 20:36 Колишній віце-президент Національного олімпійського комітету України Ігор Гоцул прокоментував «ослаблений» склад олімпійської збірної України на Іграх ... Екс-віце-президент НОК Гоцул: «УАФ не мала права змусити клуби відпустити гравців на Олімпіаду, але ж має бути патріотизм…»

Колишній віце-президент Національного олімпійського комітету України Ігор Гоцул прокоментував «ослаблений» склад олімпійської збірної України на Іграх у Парижі.

Ігор Гоцул

— УАФ не мала права змусити клуби відпустити футболістів на Олімпіаду. Але ж треба було домовлятися і переконувати. Принаймні так роблять у цивілізованих країнах. Футбольні клуби — приватні структури, які відстоюють свої інтереси. Для них футболісти — це ресурс, який вичерпується і який може зазнати пошкодження, а це додаткові фінансові втрати. Але з іншого боку, є ж інтереси країни, має бути патріотизм, тож можна було відпустити гравців на Ігри, — сказав Гоцул.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть