Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Дмитро Михайленко: «Дуже добре розуміємо, для кого граємо»

2024-07-17 18:18 Головний тренер юнацької збірної України Дмитро Михайленко розповів про підготовку до матчу проти Норвегії на Євро-2024 ... Дмитро Михайленко: «Дуже добре розуміємо, для кого граємо»

Головний тренер юнацької збірної України Дмитро Михайленко розповів про підготовку до матчу проти Норвегії на Євро-2024 U-19.

Дмитро Михайленко (фото: uaf.ua)

— Кожна окрема гра на Євро — окрема історія, всі суперники грають по-різному. Норвежці діють у дуже агресивному стилі, високо пресингують, це атлетична команда, яка грає у високому темпі й не дозволяє довго контролювати мʼяч. Нам важливо розуміти, як ми хочемо проходити їх тиск. Тренери виконають свою роботу, що стосується тактичної підготовки, тому залишиться психологічне та емоційне налаштування команди.

Ми провели хороше тренування, не займався лише Геннадій Синчук. Йому буде важко відновитися до наступної гри — у нього пошкодження коліна і ми поки не розуміємо, наскільки воно серйозне. Всі інші готуються до гри. Це лобова гра і для нас, і для Норвегії. Тому всі виходитимуть на матч перемагати. Відчуваємо, що за нашими виступами слідкують в Україні, підтримують та вболівають. Тому дуже добре розуміємо, для кого граємо,— цитує Михайленка пресова служба УАФ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.07.2024, 18:18
Топ-матчи
Контрольные матчи Динамо Мамелоди Сандаунс 1 : 0   17 июля 19:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть