Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Офіційно. «Манчестер Сіті» оголосив про перехід Савіньо

2024-07-19 20:45 «Манчестер Сіті» на своєму офіційному сайті оголосив про перехід вінгера «Труа» Савіньо. Савіньо. Фото — @mancityesports ... Офіційно. «Манчестер Сіті» оголосив про перехід Савіньо

«Манчестер Сіті» на своєму офіційному сайті оголосив про перехід вінгера «Труа» Савіньо.

Савіньо. Фото — @mancityesports

Бразильський талант приєднався до «містян» за 21 мільйон фунтів плюс бонуси, які можуть збільшити загальну суму до 33 мільйонів фунтів. Контракт 20-річного гравця буде розрахований до літа 2029 року.

У минулому сезоні Савіньо провів вражаючу кампанію за «Жирону», де він забив 9 голів і віддав 10 асистів у 37 матчах чемпіонату Іспанії.

Варто зазначити, що і «Труа», і «Жирона» є частиною City Football Group, що означає, що вони належать тій же організації, що й «Манчестер Сіті».

Кращий коментар

a_ui
a ui - Наставник
19.07.2024 21:56
В Жироні вирізнявся, гравець цікавий, хоча і нерідко валяв трохи дурня на полі. У Пепа може вирости в гравця серйозного рівня. Хоча там ще питання, скільки Пеп планує бути в Сіті, з яким вже повигравав багато. Я так розумію, його взяли більше на правий фланг, на підміну Фодену, бо там навіть періодично не самий швидкий Бернардо бігав, який номінально не є правим вінгером. Загалом, логічний крок, тим паче для Сіті це відносно копійки. Він навіть зараз на Трансфермаркт дорожче коштує. То була чисто акція для власників клубної карти :)

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть