Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олег Федор: «Вже можемо зрозуміти свій рівень відносно команд, що виступатимуть на Олімпійських іграх»

2024-07-21 11:40 Півзахисник олімпійської збірної України та львівського «Руху» Олег Федор поділився враженнями від підготовки до літніх Ігор ... Олег Федор: «Вже можемо зрозуміти свій рівень відносно команд, що виступатимуть на Олімпійських іграх»

Півзахисник олімпійської збірної України та львівського «Руху» Олег Федор поділився враженнями від підготовки до літніх Ігор та спарингу з Парагваєм (2:2).

Олег Федор (фото: fcruhlviv.com)

— Дуже приємно не просто вийти на поле, а й забити. Попри це, ми незадоволені результатом. Та й грою, тому що нас пробачили в багатьох моментах. Парагвай мав ще можливості для того, щоб забивати, тож нам навіть пощастило. Такі матчі дуже важливі для напрацювання свого малюнку гри, для розуміння й відчуття партнерів. Крім того, ми можемо зрозуміти свій рівень відносно інших команд, що виступатимуть на Олімпійських іграх. Коли розпочався збір, я був травмований, але мені вдалося відновитися завдяки якісній роботі медиків та реабілітологів збірної. Ще коли займався індивідуально, відчував жагу до повернення в загальну групу, — сказав Олег.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.07.2024, 11:40

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть