Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Анатолій Безсмертний: «Динамо» приємно здивувало, виглядало проти «Партизана» просто здорово»

2024-08-01 21:38 Екс-захисник київського «Динамо» Анатолій Безсмертний поділився враженнями від протистояння своєї колишньої команди з белградським «Партизаном» (6:2, ... Анатолій Безсмертний: «Динамо» приємно здивувало, виглядало проти «Партизана» просто здорово»

Екс-захисник київського «Динамо» Анатолій Безсмертний поділився враженнями від протистояння своєї колишньої команди з белградським «Партизаном» (6:2, 3:0) у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Анатолій Безсмертний

— «Динамо» перемогло «Партизан» цілком заслужено. Перший матч динамівці виграли на класі, а в другому відчувалося, що одна команда діє на одній швидкості, а друга — на іншій. «Динамо» приємно здивувало, адже виглядало в обох зустрічах просто здорово. Мені сподобалося. Можна констатувати, що в наступний раунд Ліги чемпіонів київська команда пройшла за всіма статтями. Вона була просто кращою — ось і все.

— Багато фахівців вважають, що «Партизан» не той суперник, за яким можна визначати силу нинішнього «Динамо». А що ви думаєте?

— Ми відштовхуємося від конкретних матчів із сербами. Так, можливо, «Партизан» не такий сильний, як колись. Адже белградська команда продає футболістів тощо. Але як би там не було, а на тлі нинішнього «Партизана» «Динамо» було краще. Подивимося на нашу команду в наступних матчах і побачимо, як воно буде.

— Що можете сказати про шотландський футбол загалом і про наступного суперника киян, «Рейнджерс», зокрема?

— «Рейнджерс» — флагман шотландського футболу. Він, як і інші його представники, є бойовими командами, зарядженими на боротьбу. Його футболісти вирізняються витривалістю, біжать і не поступаються в єдиноборствах. Тож я думаю, матчі з цим суперником будуть цікавими.

В’ячеслав Кульчицький

Кращий коментар

auto-valodk-tsibelshuher
Валодік Цибельшухер - Опытный писатель
01.08.2024 21:51
Навіть не знаю, що казати після цих двох матчів. Вже й не сподівався, що колись таке побачу після 20+ років скочування Динамо в яму. Зараз команда виглядає приблизно як середняк іспанського чемпіонату, якому трохи не вистачає техніки і гостро не вистачає нападників. Дуже приємно відзначати, що нарешті з'явився рух - гравці перестали приймати і віддавати м'ячі в статичному положенні. А найголовніше - почали розуміти маневри і забігання партнерів, і віддавати туди паси! Чого взагалі раніше в принципі не спостерігалося. Здається, на тренуваннях нарешті почали займатися ділом, а не невідомо чим. Ну, як ложка дьогтю, Супряга далі повністю випадає і не знає принципово, що робити на полі. Ванат, при всій повазі до його результатів, не дотягує до того рівня, на якому Динамо знаходиться вже. Коротше, треба ще нападників, бо ж не все Караваєву забивати голи.

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть