Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Марино Пушич: «Шахтар» подарував «Олександрії» перемогу, важко повірити, що ми програли цю гру»

2024-08-24 15:43 Головний тренер «Шахтаря» Марино Пушич прокоментував поразку від «Олександрії» в матчі 4-го туру чемпіонату України. Марино ... Марино Пушич: «Шахтар» подарував «Олександрії» перемогу, важко повірити, що ми програли цю гру»

Головний тренер «Шахтаря» Марино Пушич прокоментував поразку від «Олександрії» в матчі 4-го туру чемпіонату України.

Марино Пушич. Фото: shakhtar.com

«Я можу багато розповісти про гру, але в цьому не буде багато сенсу. Мені певною мірою важко повірити, що ми програли цю гру. Я схильний вважати, що все-таки ми більшою мірою подарували цю перемогу нашому опоненту. Я розчарований, команда розчарована. Буде дуже складно резюмувати цю гру. Недопустимо програвати подібним способом. Це не той стиль гри, який ми переслідуємо. Жахливо. Безумовно, жахливо — це все, що я міг би сказати про сьогоднішню гру. 

На гру вплинув один момент — це був перший гол нашого опонента. Ми грали чудово, я був повністю задоволений нашою грою до першого пропущеного м’яча. Я був впевнений, що ми зможемо повернутися у гру та грати так, як ми грали в перші хвилини. Але ми пропустили другий гол, який був неймовірним за своїм виконанням — з дуже дальньої дистанції. З тим стилем, з яким ми грали, можна сказати, що ми самі напросилися на проблеми, на ті негаразди, з якими нам потім довелося зіткнутися.

Після 2:2 ми хотіли змінити гру, перевернути її, але продовжили перевертати її не на свою користь, створювати супернику моменти ні з чого. Було складно на ментальному рівні. Ми подарували цю перемогу нашому супернику. Я дуже засмучений. Подібні явища не можуть траплятися з нами. Будем багато думати про це», — сказав Пушич в етері UPL.TV.

Кращий коментар

auto-vas51
Vas51 ° - Наставник
24.08.2024 16:59
Пушич, не потрібно принижувати Олександрію - вони сьогоді вас перемогли закономірно - із семи голів, ви забили один в кінці зустрічі, інші два голи - це "подарунок" вам від Шабанова!! Шахтар в першому таймі практично нічого не зробив, щоб забити - два "привоза".від Шабанова, перший головою, а другий - рікошет від ноги. Олександрія грала і швидше та й гостріше - тому і зрівняла до кінця першого тайму рахунок! У другому таймі Олександрія забила кротам два голи, і як мені здається, що і третій був забитий, але ВАР вибирав таку позицію, щоб було видно, що увесь м'яч не перетнув лінію воріт. Так, сьогодні, був день Філіпова, який зробив хет-трик з кротами! Поздоровляю Ротаня та Олександрію з заслуженною перемогою!!!

Читати всі коментарі (43)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть