Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Артем Кравець: «Тільки компліменти Суркісу, який домовився про перехід Піхальонка»

2024-09-02 16:07 Радник президента «Динамо» Артем Кравець прокоментував перехід Олександра Піхальонка із «Дніпра-1». «Рішення про перехід футболіста не ... Артем Кравець: «Тільки компліменти Суркісу, який домовився про перехід Піхальонка»

Радник президента «Динамо» Артем Кравець прокоментував перехід Олександра Піхальонка із «Дніпра-1».

«Рішення про перехід футболіста не приймається однією людиною. Всіх гравців, які потрапляють в „Динамо“ Київ, обов’язково переглядають декілька людей. І весь скаутський відділ має прийти до того, що цей футболіст дійсно нам підходить і подобається. Потім головний тренер приймає рішення — і може сказати „так“ або „ні“. Його слово найважливіше. В переговорах бере участь наш президент, який домовляється про фінансові умови і таке інше.

Якщо говорити конкретно про Піхальонка, то ще рік тому Ігор Михайлович ставив питання, хто з українських футболістів може підсилити „Динамо“. Тоді озвучувалося прізвище Піхальонка, як одного з найкращих гравців центру півзахисту. Він дуже талановитий хлопець — і показує це. Але забрати його в „Динамо“ в той час було неможливо. Тоді ця тема зупинилася.

А зараз, коли прийшла така можливість, то Ігор Михайлович провів перемовини. Він зробив дуже правильно і заслужив, як він каже, на премію. Запросити такого футболіста — це дійсно великий успіх для клубу. Він справді талант, який показує свій рівень з першого тренування і гри. Тому тільки компліменти Ігорю Михайловичу, який домовився про його перехід», — сказав Кравець.

Кращий коментар

auto-vas51
Vas51 ° - Наставник
02.09.2024 19:08
Кравець "розбушувався"...всіх замінусував))

Читати всі коментарі (13)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть