Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Хороший футболіст і правильна людина», — Богдан В’юнник розповів про секрет успіху в «Лехії» його і Антона Царенка

2024-09-02 17:34 Богдан В’юнник відкрив лік своїм голам в Екстраклясі та розповів «УФ» про те, як він і ... «Хороший футболіст і правильна людина», — Богдан В’юнник розповів про секрет успіху в «Лехії» його і Антона Царенка

Богдан В’юнник відкрив лік своїм голам в Екстраклясі та розповів «УФ» про те, як він і Антон Царенко забили два з трьох м’ячів «Лехії» у ворота «Гурніка» в матчі сьомого туру.

Богдан В’юнник (фото: lechia.pl)

— Я думаю, всі чудово чули мою історію, але ніхто не знає всі її подробиці. Це був найважчий період у моєму житті. Від першого матчу до дебютного голу було багато розчарувань, злості, невдач, але головне було — не здаватися і продовжувати тренуватися. За що Бог сьогодні віддячив моїй команду і мені персонально.

Нас з Царенком вперше поселили разом у кімнаті, і сьогодні ми обидва забили голи, мабуть, на фарт. Тепер так робитимемо завжди. Я дуже радий за Антона, він хороший футболіст і людина з правильним менталітетом і цілями. Я був дуже радий, що забив і допоміг команді. Перша перемога в сезоні, на яку ми дуже чекали, — зазначив В’юнник.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.09.2024, 17:34

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть