Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Холланда не покарають за хуліганські дії в матчі проти «Арсенала» (ВІДЕО)

2024-09-23 21:22 Дисциплінарний комітет Футбольної асоціації Англії не застосовуватиме подальших покарань після інцидентів між гравцями «Манчестер Сіті» та ... Холланда не покарають за хуліганські дії в матчі проти «Арсенала» (ВІДЕО)

Дисциплінарний комітет Футбольної асоціації Англії не застосовуватиме подальших покарань після інцидентів між гравцями «Манчестер Сіті» та «Арсеналу» під час дербі між двома командами в неділю (2:2).

Ерлінг Голанд

В центрі уваги опинився бомбардир «городян» Ерлінг Холланд, який після голу Джона Стоунза на 98-й хвилині жбурнув м’ячем у потилицю захиснику «Арсеналу» Габріелю.

Футбольна асоціація Англії оголосила, що інцидент розглянув рефері VAR Джон Брукс, тому подальшого розгляду бути не може. Матч на «Етіхаді» видався дуже напруженим і повним зіткнень між двома командами, але FA вважає, що не було жодного інциденту, який був би настільки серйозним, аби його розслідували далі.

Кращий коментар

ssvmai
Кри Ро - Наставник
23.09.2024 22:26
Гвардіола чуть своє крісло не зламав,а його футболісти як стадо биків носились по полю.По хорошому там Рубен Діаш так само повинен був отримати жовту другу і покинути поле.Але ж це Сіті.А норвежський бичок ,який обплював Артету і Жезуса,а перед цим кидався м'ячем це нормально?Їх потрібно заганяти в стойло,бо розпоясалися вже геть.

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть