Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Йожеф Сабо: «Ми втратили наш головний козир в єврокубках — фізику»

2024-10-05 13:51 Колишній тренер «Динамо» Йожеф Сабо прокоментував невдалі виступи українських команд на цьому єврокубковому тижні («Шахтар» — ... Йожеф Сабо: «Ми втратили наш головний козир в єврокубках — фізику»

Колишній тренер «Динамо» Йожеф Сабо прокоментував невдалі виступи українських команд на цьому єврокубковому тижні («Шахтар» — «Аталанта» — 0:3, «Хоффенхайм» — «Динамо» — 2:0).

Йожеф Сабо

«Найстрашніше не результат, а те — що гри немає. Ми навіть забити не можемо! У нас не було жодного стовідсоткового моменту, і це лякає. На жаль, наші клуби сьогодні на дуже низькому рівні. Найкращі гравці роз’їхалися з нашого чемпіонату і рівень УПЛ котиться вниз. У футболістів „Динамо“ і „Шахтаря“ немає класу: не можуть обробити м’яч, постійно віддають передачі назад.

Наші великі тренери, той же Лобановський, прекрасно розуміли, що ми відстаємо в технічному плані від Заходу, тому ми маємо їх перебігати фізично. Саме тому в Лобановського були божевільні навантаження. А сьогодні ми втратили наш головний козир — фізику. Тепер ми не перевершуємо в цьому європейські команди. 

Контролюємо м’яч на своїй половині — це що таке? Кому нахрін потрібні ці передачі?! Цим беззубим контролем уже ніхто в Європі не користується, навіть „Ман Сіті“! „Динамо“ і „Шахтарю“ дають контролювати м’яч суперники, коли осмислено сідають назад, щоб грати на контратаках. 

Поки що сьогоднішні „Динамо“ і „Шахтар“ виглядають, як найслабші у своїй історії. Я не пам’ятаю, щоб наші команди виступали в Європі так безнадійно. Це не критика, а біль мого серця і душі. 

Ось від матчу „Порту“ — „Манчестер Юнайтед“ я отримав справжнє задоволення. МЮ в додатковий час зрівняв рахунок із кутового — 3:3. Божевілля! Ось це я розумію — футбол для глядачів», — наводить слова Сабо «Sport Express».

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
05.10.2024 14:26
Йожеф Йожефовичу, підтримую вас не на 100, а на 1000%!!! При Лобановському, Динамо, грало з першої хвилини, без розкачок... перші 15-20 хвилин був темп при якому гравці Динамо просто закривали своїх візаві на їхній половині, поки не заб'ть швидкий гол. А потім грали та контролювали гру, та могли відзначитися ще голами. Але бувало і таке, що динамівці не могли забити швидкий гол, то у другому таймі вони піднімали такий темп, що майже всі команди, від недостатньої фізики, просто зупинялися. І потім, ці команди, не могли відновитися ще тиждень... А зараз, останні роки - вальяжне катання м'яча по полю, та 80% гри - це така "награна" комбінація - захисник - воротар - захисник - захисник... і все це стоячи, вальяжно та без просування вперед. Сюди б ще добавив би і гру "тікі - такі" без відкривання в вільні зони, та процентів 60 - обрізки при цьому, та швидкі контратаки суперників. Помітив ще одну таку тенденцію від Динамо - якщо починають швидко грати в першому таймі, то гравці Динамо "здуваються до 55-60 хвилини... вже не бігають по полю, а ходять пішки, не повертаються назад до своєї штрафної... Це про що говорить?... А про те, що не вистачає фізики... За техніку просто мовчу... ні точних передач, ні технічної зупинки м'яча, ні обіграшів один в один, ні ударів по воротам. Але всі вони "звьозди", всі хочуть грати за кордоном та отримувати мільоні контракти,...а щоб попрацювати над собою - нє, ви що!!!... я ж "звезда" Тому і маємо те, що маємо(с)!!!

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть