Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Не можна сказати, що це скандал, але ляпи ми знову побачили», — суддівський експерт про матч «Колос» — «Шахтар»

2024-10-19 09:25 Екс-арбітр ФІФА Сергій Шебек прокоментував суддівство у вчорашньому матчі 10-го туру чемпіонату України «Колос» — «Шахтар» ... «Не можна сказати, що це скандал, але ляпи ми знову побачили», — суддівський експерт про матч «Колос» — «Шахтар»

Екс-арбітр ФІФА Сергій Шебек прокоментував суддівство у вчорашньому матчі 10-го туру чемпіонату України «Колос» — «Шахтар» (0:1), у якому головний арбітр зустрічі скасував гол у ворота донецької команди.

Сергій Шебек

«Знову ми побачили суддівські ляпи. Не можна сказати, що це скандал, але погану роботу бригади арбітрів можна констатувати.

Що ж сталося на 90+2-й хвилині? Пішла атака „Колоса“, м’яч отримав Дієго, але в боротьбі з Енріке навмисне рукою вдарив по обличчю суперника. Останній упав, що збентежило арбітра Деревинського, який у душі відчував, що напевно там є порушення. Він на мить зупинився, мабуть, чекав допомоги від асистента Нижника, якому добре цей момент було видно. Але, не дочекавшись нічого від свого колеги, продовжив рухатися за атакою, яка завершилася голом у ворота „Шахтаря“.

І тут, на щастя, сказав вирішальне слово VAR-арбітр Романов, запросивши подивитися момент із порушенням. Деревинський правильно скасував гол, показавши Дієго жовту картку. Правда восторжествувала. Але ж справу можна було не доводити до перегляду біля монітора. Якби Деревинський побачив на власні очі відмашку по обличчю, тоді не було б приводів для дискусій. Момент-то не складний. І якби Нижник не дотримувався правила „моя хата скраю“. Адже він зі своєї позиції все прекрасно бачив, але своєю бездіяльністю підставив під критику Деревинського. На жаль, дуже часто наші судді нічого не бачать, а замість них судить VAR-машина. Але ж гра-то була з категорії легких», — сказав Шебек.

Кращий коментар

auto-gudvin
Гудвин - Эксперт
19.10.2024 10:28
Ніякого там навмисного удару не було.Це був рефлекторний рух як і у всіх футболістів,так влучив в рило симулянту який впав як підкошений і чим врятував кротів від голу.Романов ледь із будки не вискочив від радості що услужив чемпійону епт...

Читати всі коментарі (9)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть