Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Данило Бескоровайний: «Військові хотіли б бачити з боку наших футболістів максимальну самовіддачу»

2024-10-19 18:37 Захисник «Полісся» Данило Бескоровайний оцінив шанси збірної України вдало зіграти в Лізі націй. Данило Бескоровайний (фото: ... Данило Бескоровайний: «Військові хотіли б бачити з боку наших футболістів максимальну самовіддачу»

Захисник «Полісся» Данило Бескоровайний оцінив шанси збірної України вдало зіграти в Лізі націй.

Данило Бескоровайний (фото: polissyafc.com)

— Не хотів би ховати шанси нашої збірної, адже у нас дуже якісні гравці і якісний тренер. Знаєте, у всіх бувають невдалі дні. Думаю, що хлопці, які виступають у складі національної команди, добре розуміють, що їм нікуди діватися і що в останніх іграх вони повинні виходити на футбольне поле і залишити на ньому всі сили, які мають.

З цього приводу можу сказати, що деякі наші військові саме про це і говорять. Вони хотіли б бачити з боку наших футболістів максимальну самовіддачу. Як наші хлопці із ЗСУ викладають всі сили, ризикуючи з дня у день своїм життям, так само і вони хотіли б, щоб ми це також робили. І навіть якщо результат після того чи іншого матчу виявиться не таким, як того хотілося б, але при цьому гравці викладалися по максимуму, то для військових це теж мотивація, — сказав Бескоровайний.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.10.2024, 18:37

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть