Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про місцевих брехливих. Частина друга

2019-04-05 22:57 Отже, в першій частині Автор постарався показати шлях новопосталої української держави за час зформування народного Майдану ...

Отже, в першій частині Автор постарався показати шлях новопосталої української держави за час зформування народного Майдану Гідності і до наших днів. І її досягнення (а рівно, керівництва держави). Але мета написання цього посту (в двох частинах, адекватних колег-юзерів прошу вибачити за багатослівність) полягає в спростуванні theдебільної брехні.

Найбільшим таким брехуном (втім, лише на інфі з Олександром Володимировичем) виявився Юра Рослый (chik6791). Тому що на інщих гілках є свої рекордсмени. Можливо, я і їх сюди занесу, але пізніше. А тому – зараз же розпочну знищувати "авторитет" Юри Рослого. Бо він «заслужив» (в лапках). Він, зокрема, заявляє:

1.«порошенко пришел к власти на крови сотен людей» – і повторює брехливий заїзжений штамп, нічим не доведений. Бо Порошенко навіть в число трьох переговорщиків з овощем під час Майдану не входив. Жертви Майдану, наприклад, до обрання Порошенка Президентом мають стосунок лише в тій частині, що в результаті овощ злиняв, і були оголошені та в 2014-му проведені визнані суспільством та цивілізованим світом чесні вибори як глави держави, так і Верховної Ради.

І ще: Ні Турчинов, ні Яценюк, ні Кличко в 2014 на Президента не балотувались. Лише Тягнибок. Але: який з нього Президент, якщо його в Європі не сприймають?

Закінчуйте брехати! Порошенко до розстрілів на Майдані не має жодного стосунку!

2.«порошенко выбрал путь воровства и мародерства. Он просто возглавил систему и начал воровать еще больше чем зек» – знов таки, штамп, без жодних підтверджень, навіть з числа т.зв. журналістських розслідувань. Особисто Порошенка в мародерстві або в крадіжках, чи в корупції ніхто ніколи і ніде ПРЕДМЕТНО НЕ ЗВИНУВАТИВ! Навіть не був помічений!

3.«порошенко это янукович номер 2., только хитрее и ворует побольше прикрываясь патриотическими лозунгами», «президент страны (ПОП) может прекрасно торговать со страной агрессором, при этом пуйло не трогает его бизнес, а порошенко платит сотни миллионов налогов стране агрессору финансируя ее армию, которая убивает украинцев» – ще один брехливий штамп, нічим не доведений. Бо жодне з підприємств Порошенка з ворожою територією не торгують. Можливо, якщо якась виготовлена на тих підприємствах продукція і з’являється на ринку ворога – то це не завдяки тому, що «Рошен», наприклад постачає напряму, про це гендиректор В.Москалевський вже не раз публічно пояснював. А на посередників, на перекупщиків підприємство жодного впливу не має. Який є механізм заборонити перекупщику завезти контрабандою рошенівську кондитерку в РФ? Нема! До того ж, відповідно до урядових постанов та рішень РНБО, кондитерська продукція до числа заборонених на експорт до ворога не належить.

Стосовно ніби «пуйло не трогает его бизнес» (ПОПа) – цілковита неправда. Севморзавод – відібраний, а на Ліпецьку кондфабрику були накладені безмежні штрафи, через що її неможливо було продати, і її довелось закрити. Жодних інших підприємств на ворожій території у Порошенка НЕМА! А всі чивокунівські видумки - цілковита брехня. Повторюю: не підтвержена ніким і інчим. Так що цілковитою брехнею є і твердження «порошенко платит сотни миллионов налогов стране агрессору.»

4.«Мы уже увидели и доллар по 10» – да, було, заявляв він і таке, під час валютної паніки. Да, це був, подібно лікарю, обман пацієнта, але для його же блага. Саме тому така пред’ява з боку theдебіла і є брехнею. Якщо кому що тут незрозумілого – згадайте Турчинова, який в період практичної відсутності армії брехав стосовно «надійного захисту»; і як він пояснював свою брехню на суді над овощем. Аналогічнеа ситуація.

5.«Мы уже увидели … АТО за 2 недели» – не варто наголошувати theдебілу (бо даремно) з фігуральністю цього виразу в період передвиборчої кампанії (за що Порошенко і вибачився, до речі); але слід просто пригадати, що в кінці літа 2014-го було звільнено дві третини захопленої на той час терористами, сепаратистами і колаборантами теритоії українського східного Донбасу; але ж 24.08.14. ворог почав обстрілювати гарматами позиції ЗСУ зі своєї території та ввів свої регулярні кадрові війська, вже на український Донбас… От АТО тоді якраз і закінчилось, почалась справжня війна, ворог розпочав агресію на нашій території. Пригадайте Іловайську трагедію…

6.«Мы уже увидели … 1000 грн в день бойцам АТО» – а що не так? Тільки одне «но»: theдебільна брехня тут полягає у вирваності фрази з контексту. Якщо хто прогуглить, то пригадає, що тисячу в день обіцялось бійцю в разі його участі безпосередньо в бойовій операції. І це – було виконано!; щоправда, не в 2015-му, а чуть пізніше: бо гроші в бюджеті України також не безмежні.

7.«Мы уже увидели … и продажу бизнеса», з сарказмом – theдебільна брехня тут полягає в тому, що плутається поняття «продати» та «віддати задарма». От Ліпецьку кондфабрику Порошенку довелось, дійсно, віддавати задарма. І так само Севморзавод (хоча у випадку з цим підприємством є шенси повернути гроші через Гаагський суд). А який смисл було віддавати задарма той же «Рошен», якщо ніхто не давав реальної ціни за підприємство? От Тігіпко дав належні гроші за «Кузню на Рибальському» (колишня «Ленінська кузня») – вона і продана! А те, що не продано – знаходиться в управлінні визнаним на світовому рівні т.зв. «сліпим трастом Ротшільда». Що тут не так? Хіба що theдебільна брехня…

8.«Мы уже увидели … и борьбу с коррупцией» – саме так! Ми побачили, врешті, реальну боротьбу з корупцією в державі! Як створенням антикорупційної системи (зараз завершується створення антикорсуду, хоча і всі поточні справи по корупції розглядаються, і навіть за три роки вже близько трьох тисяч реальних вироків суду по корупції); так конкретні результати! Інша справа, що у одних структур виходить краще боротись з корупцією; а в інших – куди гірше! Але причому тут Президент? Він же ж не має права керувати тими самими антикорупційними і слідчими органами, а тим більше, судовими органами! Бо це і буде тією ж самою корупцією! Ба, більше - це буде диктатурою, при якій ми жили в складі імперської Росії!

9.«Мы уже увидели … и отрубанные руки за воровство в армии (кстати почему он до сих пор с руками)» – знов таки, фігуральність виразу до theдебільного не дійде, не варто доводити такому те, що йому здається, мовляв, має бути дослівно виконано. Але в конкретному випадку слід наголосити, що високопосадових осіб, стосовно яких є підозри (поки що – лише підозри!, слідство триває!), відсторонено від посад. А менші сошки, штибу Рогози, - їх справи вже в суді! І давно вже – хто би хотів розібратися…

  1. «За 5 лет страну сделали самой нищей в Европе с тотальной коррупцией и воровством с заоблачными тарифами и ценами. При этом гарант увеличил свое состояние почти в 100 раз.» Та не за 5 років Україна стала найбіднішою, а за попередні , перед цим, 23 роки; і такою стала; по-перше, завдяки саботажу необхідних реформ; а по-друге, завдяки розв’язаній Росією війні. Корупція завжди була в Україні високою! І одним з головних українських корупціонерів, окрім згаданого Ахметова, були Коломойський, Фірташ, Льовочкін, Хорошковський і Медведчук. Вже не згадуємо кодло корупціонерів, яке очолював Лазаренко, разом з Юлією Тимошенко! Таких кодл – та до фіга було, і не всі нині припинені! А от те, ніби Порошенко за 5 останніх років став багатшим в сто раз – елементарна theдебільна брехня. Яку спростовує Форбс, стверджуючи, що в 2013-му капіталізація активів Порошенка сягала $1,6млрд, а нині – менше $1млрд.

11.«у нас два бизнеспартнера порошенко и ахметов увеличивают свое состояние, в том числе на Роттердам + (закупая уголь в гавноросии и рашке) обдирая каждого украинца» – по перше, а де купувати? Та купують там, де дешевше! В Білорусії, в Польші!, Так, знаємо, що там домішується вугілля з окупованих територій – а що робити? Вугілля потрібно же! Вугілля нині, як і газ, належить до т.зв. групи продукції критичного імпорту, яким не перебирають. Якщо вигідно – купуємо і в Австралії, і в США! По-друге: за останні 5 років, попри втрату вугільної бази, в Україні чи не в два рази нарощено видобуток бурого енергетичного вугілля на шахтах Галичини та Західного Донбасу! Але це мало, тому що з окупацією частини східного Донбасу втрачено близько 80% довоєного вулевидобутку, вже не кажучи за коксівне вугілля для металургії, передовсім! От до чого тут Ахметов! Українська металургія, основний поставщик валюти до України, без антрациту ніяк не обійдеться!

Далі: «Ротердам+», якраз сприяє не збагаченню Ахметова, а, навпаки, не дозволяє йому збільшити статки за рахунок українців! Тому що «Р+» обмежує не мінімальну, а максимальну ціну електроенергії, що виробляється на ТЕЦ, – ну, хіба що це theдебілам не зрозуміло. В результаті оптова ціна електроенергії для українських підприємств становить десь 0,05євро за кіловат. Підприємства України купують її за щонайдорожче за 2,19грн за кіловат (а є і дешевші тарифи, хоча би тіж самі «нічні»). Населенню України продається не вище 1,68грн за квт.; і те, до ста квт. – за 0,90грн.; і це, окрім нічного тарифу. Тим часом поляки, наприклад, платять на наші гроші від трьох до чотирьох гривень за кіловат. Так хто кого обдирає? І причому тут Порошенко? Що Ахметов йому бабло заносить лище за те, що НКРЄ/КП обмежує його статки? Ну, хіба що, в хворобливій theдебільній уяві таке може виникнути…

12.«на выборах в комиссиях и все прекрасно знают, что там кроме суточных (которые платит государство) по нескольку тысяч черным налом платили партии своим представителям. Сейчас я первый раз столкнулся с молодыми ребятами которые идут в комиссии за Зеленского не получая черный нал» - цілковита неправда. Стверджую це на підставі власного досвіду. Дружина, член ДВК із theдебільної команди, навмисне туди пішла заради чорного налу (щоправда, поки що ні чорного, ні якого іншого не одержала; але надія ще залишається. Обіцяли ж…). Да, дружина, як і я, переконані «порохотопи»: тому що є матеріальні підстави довіряти чинній владі: той же безвіз, для дітей наших; і по зарплаті – в неї зросла з тисяі до семи в місяць. Ну, це так… Коломойський наворував – то чому би в нього не взяти?

Нарешті, закінчив з цим брехливим… Перехожу до інших.

Наступний – Юрій DK. Який бреше так: 1.«Петро Олексійович, звичайно, досвічений політик і в роках. СДПУ(о) Солідарність, Наша Україна, Партія Регіонів, де тільки не був». Тут theдебільна брехня полягає в тому, що ПОП в ПР – не був; тоді та партія називалась «Трудова солідарність України» і була в руках В.Рибака та В.Ландика; Порошенко був міноритарним її власником; а в 2001-му перші двоє перепродали партію М.Азарову. Цілком припускаю, що ПОП, як акціонер, отримав свою долю від цього продажу.

2.«Довірили пост генпрокурора людині без юр.освіти? Довірили.» – так звана сіра theдебільна брехня. Бо насправді Ю.Луценка УМОВИЛИ очолити ГПУ як позасистемному (для прокуратури) політику; бо системний, скільки не пробували таких на посаді генпрокурора, нічого не міг вдіяти з реформуванням системи. А Луценку – це вдалося, навіть судячи з результатів ГПУ по боротьбі з корупцією т.зв. «категорії Б»! Невже хтось в здоровому глузді може сперечатися з тим, що з правами людини, з законністю нині ситуація на порядки краща, ніж була в часи овоща?

Ще один представник облуди – kostyanayanoga. Який торочить «Один (ПОП) стал президентом практически на крови простых людей и кинул их поскольку из обещанного только никому не нужный безвиз, и ворует не по детски и бизнес не продал и тарифы задрал» – стосовно отримання Порошенком посади «на крові»; про непроданий бізнес, про голослівне «ворует», це вище. Про «никому не нужный безвиз» спитайте студентів, які стояли на Майдані в 2013-му. Пошлють – не ображайтесь. Вони вміють рахувати копійку (за шенгени, наприклад) і час в чергах. А от про «тарифы задрал» - окрема розмова. Тому що Президент України тарифи жодним чином не регулює. Це – парафія Кабміну (і те: по обмеженню максимуму) і незалежної комісії НКРЄ/КП (хоч би хто поцікавився, як вона обирається і призначається).

З’явився і новий персонаж - Ваша боль (читатель) - який хоче нам втюхати, ніби «ротердам+ придумывают, пока тебе, недалекому, томосы втюхивают и путиным пугают. Безвиз мне и правда не нужен, так как первый раз я выехал в европу за 15 лет до его появления, ездил туда регулярно и без него, с шенгеном. Так что мне он и не нужен. (Порошенко) кандидат, который добился того, что часть территории страны ушло и не вернется. кандидата, при котором за 5 лет закрылось рекордное количество предприятий» – взагалі-то, судячи з закидонів, це – ворог України; можливо, з-за поребрика. Але остання фраза – явна брехня. Бо, якщо і закривались – то лише недіючі ФОПи.

Ще один можливий запоребриківець - виктор петров – який посилом «Тонкий намёк на "проффесионала" пецю? По вине которого Иловайск, ДАП,Дебальцево - с сотнями жертв?» - знову пропагує theдебільну брехню. Бо трагедія Іловайська сталася через надмірну довіру до «чесного слова» путінських генералів, через введення регулярної армії РФ на нашу територію і завдані нею військові дії проти слабкої на той час української армії (організаційно, в т.ч.) яка на той час наполовину складалася з добробатів. А ніхто не згадає, як того часу дві бригади кадрових військ ЗСУ драпали з фронту в тил? Аналогічно – а одна бригада з-під Дебальцево: нещодавно суд, нарешті ухвалив вирок проти командира тої бригади.

Він же: «В своё время в СССР-е потешались над "актёришкой" Р.Рейганом. Который умудрился оставить СССР без штанов» – ще одна theдебільна брехня. Р.Рейган на час свого обрання Президентом США мав років двадцять практики роботи в профспілках акторів і вісім років на посаді губернатора Каліфорнії. На той час він вже був політиком-професіоналом і відповдної якості керівником.

Евгений Футболов видумкою «когда мне приносят кипу фактов, что ваш сын ворует, он вряд ли задержится у меня на работе. И не нужно путать личное - какой нибудь вонючий рошен - с государственным, где по определению сын друга папы работать должен в последнюю очередь» – натякає на «справу Гладковського&Укроборонпрому». Але брехня тут полягає в тому, що син Гладковського в структурах Укроборонпрому не працював. І ще невідомо, чи взагалі, як комерсант, співпрацював з воєнкою, зважаючи на оприлюднені факти, що частина т.зв. листування Гладковського і Рогози – фейк. Нагадаю: Рогозу прийняли в СІЗО ще 2016-му! А його телефон – досі фігурує як вещдок, розглядається в триваючому суді над ним!

Анатолий Динамович – особливий брехун, точно запоребриковий. Адже його треш «ЕС мы не надо, а НАТО нужны как буферная зона, вот только не там не там нас почему-то нет... И не будет...» – типова запоребрикова (навіть не theдебільна) брехня. Це – дійсно ворог тут. Я в коментах припустив (і, вважаю, небезпідставно) що динамович він таки мокшанський.

А зрадой06а Алексей після його «Не все люди находятся в бригаде этого "врача", который уже пять лет вплотную "занимается" этим человеком, а он все так и лежит окровавленным и лучше не становится.» – поверну-ка я його до першої частини, Може, побачить, що досягнення таки є. Але, в чому я впевнений, він не зрозуміє, що за 5 років з падшої країни, з гавна, в якому Україна борсалася в 2013/14роках – успішної країни не створиш. Такі не вірять навіть наочним прикладам; таким як Польща, Словачина, Чехія, країни Прибалтики…

От подивіться, як лукавить Вячеслав Марченко стосовно «Цены растут, да. Коммуналка растет - тоже да. Курс доллара - тоже выше крыши. Про какие реформы речь? Дело не в "по приколу", а в доверии к человеку, который уже 4 года кроме своих "росказней" больше ничего не делает! Даже элементарно бизнес свой не удосужился продать чтобы народу показать что не болтун (можно и по крепче сказать). Вот и весь прикол!» Чи варто повторюватись аргументацією і на цей зрадой06ський кротячий висер? Якщо кріт, навіть під динамівським аватаром не бачить – то це факт. Зоологічний. Він і не побачить, що ВСІ ЦІНИ І ТАРИФИ в Україні мають зрівнятися зі світовими: такий закон економіки. А суспільні закони змінити неможливо та опитаися їм марно. Ба, більше: шкідливо.

bsg lis, наприклад справедлиово заявляє «Напомню, что президент самолично войска в атаку не водит, и в его распоряжении целый аппарат спецслужб и силовиков.» Але другу брехливу фразу «И для дипломатических задач есть дипломатический корпус. А поболтать с Меркель или с Трампом коли доведется вдруг сможет любой человек» я називаю традиційно: «theдебільна брехня» Якщо вже мова зайшла про Трампа – то він, як то кажуть «поболтав» з пуйлом. З його перекладачем. І відмовився від запису розмови, яку мав би передати в держдеп. За що отримав зайвий привід для імпічменту.

  • Доведеться додати до цього списку Shot Goal за його брехню в пості поруч. Там беліберди по пунктах доста, більшість тут вище вже спростовувалось. Але ось "новеньке": «12 Козырные блок посты, через которые гоняют десятки тонн контабанды откаты за которую оседают в карманах гаранта 13 Госзаказы и Ленинская кузня"». Я не можу сперечатись про "козирні блок-пости" (додам: "козирні митниці" на кордоні) через які ганяється контрабанда - я навіть впевнений, що такі існують. Але щоб на самий верх бабло за це поступало... Та невже ніхто не помічає, що вертикальна вісь корупції за ці 5 років в Україні ЗРУЙНОВАНА, як клас! Тому: theдебільна брехня такі висери! За "Кузню..." вже говоридось: продана вже... А до продажу: а що, підприємство ВПК під час війни не повино було працювати? - дебелізм же... Та ні, не так все просто, судячи з того, як далі Томос обзиваєтьс ТомАсом, мало не "термосом"...

Я чомусь вважаю, що, не дай Боже, клован буде обраний – він набере підстав для імпічменту куди вагоміших, куди більше, куди скоріше, ніж Трамп. Але це ж буде який удар по Україні! Треба розуміти, що, навіть в такій частині, як скасування санкцій, застосованих до ворога з боку сильних світу цього - означає збільшення незворотніх втрат на фронті В РАЗИ! Ні, краще не доводити до цього!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.04.2019, 22:57
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37682 комментария)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Лига конференций Фиорентина Виктория 0 : 0   18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00
Аталанта Ливерпуль - : - 18 апреля 22:00
Вест Хэм Байер - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть