Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

А дно, здавалось, було пробите. Тим часом знизу знову постукали. Там - начальство

2020-06-23 23:09 Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко та голова фракції "слуг" у Верховній Раді Давид Арахамія під ...

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко та голова фракції "слуг" у Верховній Раді Давид Арахамія під час візиту до Миколаєва сьогодні, 23 червня, обговорили свою колегу по фракції Ірину Аллахвердієву. Вважаючи, що відеокамери та мікрофонив вимкнені - обговорювали не її політичну діяльність, а деякі інші якості.

І чомусь вирішили, що вони сподобаються самому преЗЕденту. Втім, послухайте самі (відео за вищенаведенною ссиллю):

Корнієнко: Алахвердиева - вообще красотка.

Арахамія: Да.

Корнієнко: Такая поддутая, конечно, немножко. Чуть чуть тюнинг too much. В общем баба рабочая, вообще. Как корабельная сосна. Она здесь отх##рит тут триста встреч за четыре месяца. И выиграет. Она такая вживую. Энергетика.

Арахамія: Энергии много

Корнієнко: Ну ты к президенту ее заведешь, ты увидишь. Как он ох##ет, бл#дь подпрыгнет. Выкурит все айкосы. Скажет: "Баба да. Баба да".

Вже пішли спростування... Тепер з нетерпінням чекаємо на коментар Зеленського. Також хотілося б почути думку "корабельної сосни".

Але однозначно слід зробити висновок: депутати слуг уродів, і навіть сам преЗЕдент - далеко не пуритани...

Редагуванням додано: Це відео вперше опублікувала газета "НікВєсті". Пізніше відео видалили з YouTube-каналу, але його вже активно розповсюджують у соцмережах.

Щойно народна депутатка фракції "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва прокоментувала зауваження на свою адресу, відпущені колегами-однопартійцями Олександром Корнієнком і Давидом Арахамією. "Зовнішність і особисте життя жінки, як правило, обговорюють чоловіки, які в ній ніколи не беруть участь", – сказала Аллахвердієва одному із видань. А також опублікувала свій коментар в мережі Facebook - дивіться за цією ссиллю:

Втім, інші інсайди повідомляють, що сама І.Аллахвердієва чула розмову обидвох керівників "слуг", після прес-конференції підійшла до столу і заявила О.Корнієнку "ты конченый π"#арас". Правда, чи ні - час покаже.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.06.2020, 23:09
23.06.2020, 23:09
347757 1 alexander1964
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37607 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть