Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Віце-президент УАФ Собуцький має шлейф. Не вперше попадається

2020-07-18 19:52 Так стверджує президент ФК "Нива-В" (Вінниця) Василь ВОВК (генерал-майор СБУ у відставці) в блозі "Віце-президент Олег ...

Так стверджує президент ФК "Нива-В" (Вінниця) Василь ВОВК (генерал-майор СБУ у відставці) в блозі "Віце-президент Олег Собуцький – гнила особа, він бив суддю під контролем своєї охорони." Далі - текст блогу:

«Печерський районний суд міста Києва розглянув матеріали щодо позову президента «Ниви» Василя Вовка до віце-президента ФФУ Олега Собуцького про захист честі, гідності і ділової репутації.

Нагадаємо, на одному із домашніх матчів «Агробізнеса» (Волочиськ) останній прилюдно, у присутності численних свідків, висловився на адресу керманича нивівців, генерал-майора СБУ, що нібито той винен у масових розстрілах майданівців. Пан Вовк беззаперечно спростовує цю недостовірну інформацію і тому за захистом звернувся до судової гілки влади України… Печерський районний суд міста Києва відкрив провадження цивільної справи…» - так писали ЗМІ три роки тому. Ця справа каламутиться кілька років. На вересень призначено засідання у Волочиському районному суді – за місцем прописки пана Собуцького, він добився переведення провадження на «контрольовану» ним територію.

Мене можна звинувачувати в упередженості – то Ваше, друзі, право. Але.

Знаю продажність не деяких, а більшості футбольних суддів не за чутками. Наші сусіди – житомиряни, «по-чесному» запропонували нам 10 тисяч доларів за програш, а коли ми відмовились – цю суму отримав суддя, він видумав пенальті, коли хлопці бігли в інший бік від штрафного майданчику вінничан.

Неодноразово «купував» суддів сам Собуцький – володілець команди «Агробізнес» (з великою повагою до гравців цього гарного колективу). Так, й ФК «Минай» (також чудові хлопці-футболісти) - це відмивання контрабандних коштів, його керівники – у минулому високопосадовці закарпатської митниці, які у даному випадку переважили грошові пропозиції хмельницького агробарона.

Олег Собуцький має понести кримінальну відповідальність – він вчинив дії з ознаками насильницького злочину, хоча бекграунд арбітра Іванова також не є позитивним. Даний факт повинен стати стартом для розслідування масштабної корупції й «відвертого» криміналу в Українській асоціації футболу /АФУ/ (так сховали непопулярне, на жаль, ім’я – Федерація футболу України). Андрій Павелко – це усім відома особа з ознаками розкрадання мільйонів доларів США з українського спорту. Чому до цього часу не в СІЗО? Не до мене питання, але буду працювати над ним.

РS: на жаль, шуриківських тегів "Агробізнес" та "Собуцький" - не знайшов. Нема. Шкода. Обійдемось "Нивою" і "Минаєм"...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.07.2020, 19:52
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37607 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть