Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Державною мовою...

2020-12-29 22:15 Державною мовою...

Упевнений, що глянувши на цю обкладинку, більшість з вас, дорогі друзі-передплатники, згадають мої публікації нинішнього року. Втім, навіть ті, хто про це не читали, можуть зрозуміти про що саме мова, за змістом 4-й обкладинки:

Нагадаю:

ПО ХВИЛЯХ НАШОЇ ПАМ'ЯТІ

«Розкажіть про київське «Динамо»», «Чим пояснити стрімкий зліт киян?», «Як тренуються чемпіони?» Ці та безліч подібних питань приходять до редакцій газет і журналів. Ця книга спортивного журналіста Д. Аркадьєва — як би відповідь на питання, які хвилюють молодих (та й не тільки молодих) читачів, які цікавляться проблемами великого спорту.

Книга написана на основі спостережень автора за життям футбольної команди київського «Динамо». «Два сезони» — немов би «погляд зсередини» на футбольні події 1974 і 1975 років; розповідь про духовний світ радянського футбольного колективу; деякі штрихи до портрета чемпіона країни, володаря вищих європейських призів — Кубка кубків і Суперкубка.

З цих слів видавничої анотації до моєї першої книжки, 17 червня ц.р., почалася публікація спеціально написаної передмови до перевидання українською мовою першої в житті книжки:

Детально вже про це писав:

Ці дні не забудуться...

Сподіваюся, інформацію доповнить і невеликий фрагмент з передмови до перевидання, написаного в наші дні 2020 го:

https://dynamo.kiev.ua/user/Devi/blog/

Упевнений, що чимало і тих, хто підписаний на мій канал в You Tube:

https://www.youtube.com/channel/UCIks-T3xIMi7D2qiIdW8D6Q

х х х

Дуже хотілося чимось конкретним внести свою лепту в рік 45-річчя тріумфу Динамо-1975. І я щиро вдячний Роману Котляру, молодому українському письменнику (в цьому році виповнилося 43 роки, дай йому Боже до 120), давньому і вірному вболівальнику київського "Динамо". Саме він запропонував перевидати мою першу книжку державною мовою і сам охоче і, на мій погляд, грамотно перевів її на українську мову.

Наш, як нині модно говорити, проект підтримали в житомирському видавництві О. О. Євенок і сьогодні прислали з Житомира фотографії перших сигнальних примірників:

Саме в таких випадках кажуть: ми це зробили!

Повторюю те, про що вже писав. Сердечно вдячний тим з вас, хто в період публікацій не тільки виявляв увагу до блогу, але і, відчувається, висловлював щире бажання внести свою лепту в нашу, на мій погляд, спільну справу, яку почав не маючи на те ніяких засобів...

Щиро вдячний багатьом з вас, які "відзначалися" в традиційному "одобрямсі", залишали свої коментарі, або написали мені в личку. З моєї точки зору, це буде наш з вами спільний внесок (тільки, Бога ради, не сприймайте мої слова за пафос!) в більш ніж 90-річну історію справді легендарного клубу. Бо це, на мій погляд, значимі віхи цієї історії.

Деві Аркадьєв,

29 грудня 2020 року,

Філадельфія.

Підтримати проект можна благодійним внеском:

Pay Pal

arktv.ink@gmail.com

donation

х х х

Гривневий рахунок:

4149499148248444 Роман Котляр, Приватбанк

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.12.2020, 22:15
Devi
Автор:
(Devi)
Статус:
Эксперт (7397 комментариев)
Подписчиков:
143
Медали:
Выбор редакции × 22
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть