Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В підтримку Олексія Шаблинського щодо несвоєчасного нагородження Реброва

2020-08-27 00:44 Підтримую автора. Все чітко і без води. Підримую крім наголосу про заполітизованість суспільства. Наше суспільство не ...

Підтримую автора. Все чітко і без води. Підримую крім наголосу про заполітизованість суспільства. Наше суспільство не політизоване. Воно просто, нарешті, почало формуватись з 13 року. Нажаль запізно і повільно. І людей із сформованою свідомістю і мораллю, нажаль, 25-30%. Але саме завдяки цим 25 відсоткам все інше стадо ще має можливість жити звичним укладом, називатись українцями, мати свободу волі і вибора і ходити на вибори.

Але вони цього не розуміють. Оскільки не мають свідомості.
Політика це все навколо нас. Наш гаманець, Наша їжа. Наш побут. Наше мистецтво і культура. Наша свідомість і наші права і обов'язки. Наше минуле і наше майбутнє. Наша незалежність і наш захист. Наш футбол і наш безвіз. Наша релігія і наш відпочинок. ВСЕ ПОЛІТИКА! ВСЕ!!!!! ЧУЄТЕ?? Не дарма сказано "якщо ти не цікавишся політикою, то політика починає цікавитись тобою". Бо корисні ідіоти завжди в нагоді цинікам. Цинічні подонки так прагнуть влади що використовують навіть сліпих в інтернатах і злочинців в зонах. А несвідомі, без мізків і без моралі, то їх відомий і старий електорат. Електорат подонків. Який приводив до влади януковощів, гітлерів і путлерів. А якая разніца????? Головне кількість голосів!!!! Хочете знайти такого?? НЕ проблема!!!! Всі хто каже - я поза політикою, я не цікавлюсь політикою, я не хожу на вибори, я ні за кого не голосував - всі вони голосували!!!! За зелену мразоту. За вату. За совок. За какую разніцу. За зраду і за здачу національних інтересів. За те щоб не потрапити в окопи. За те щоб говорити, як Сніжана Єгорова (https://prm.ua/selyuki-i-raguli-televeducha-tsinichno-vislovilas-pro-geroyiv-yaki-zahishhayut-ukrayinu/). Вони повелись на красиві слова і не дослухались до голосів розуму оточуючих їх розумних але рідких войовничих меншовиків. Вони навіть не дослухались до шкільного курсу історії. Ба, навіть до своїх вчителів з економіки, менеджменту та моніторінгу !!!!! Бо якби тверезо включили мізки то самі докумекали що не може бути реформатор - європеєць із менталітетом і із родини партноменклатури і інституцько-комсосмсомської піонерської еліти, яка їздила до масляковва на поклон з зібраними папою чемоданами грошей з місцевих підприємств і харчувалась ікрою і і сиров'яленою ковбасою з прохвессорського столу, то тоді б чітко уявили яку "політику" слід очікувати від Зе.
Насправді вся ненависть і все несприйняття зеленого до порошенка це не боротьба з коррупцією. Це помста за повістки в військомат і "Підрозділ Юзік", за неможливість комфортного бізнесу з рашою на крові через кіностудії. Це помста за пропорцію руцького контенту в ефірі і за заборону сватів. Це боязнь за виведені Коломоцьким через фірми Зеленого 40 мільонів наших з вами баксів ПРИВАТУ, які розкопало СБУ тодішнє. Піз...ць. Тобто абзац. Ніякого реформаторства і жаги справедливості тут і близько немає. Тому запам'ятайте, що фраза "я не цікавлюсь політикою" дорівнює тому, що перед вами вата і бидлосовок. Перед вами рогобидлозелений індивідум. Несвідома рослина. Крапка. Ще раз роблю наголос і повторюю вірні слова Олексія: "в этот день нужно военным отдать все внимание, а не Оле Поляковой, Потапу, актеру Горянскому или Сергею Реброву. Есть много других дней, когда можно наградить этих людей, но не на День независимости Украины в 2020 году, когда часть Украины оккупирована и парни на фронте теряют жизни!"" Хто не розуміє цю банальну істину - не тільки немає свідомості, але не має і моралі. Це теж своєрідний тест на бидловатність. Нема за що. Користуйтесь на здоров'я.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.08.2020, 00:44
Egoshua69
Автор:
(Egoshua69)
Статус:
Эксперт (7131 комментарий)
Подписчиков:
23
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть