Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гнида... просто гнида, яка по непорозумінню зараз залізла в крісло керівника країни. Оточення також не поступається

2020-10-19 13:50 === Миротворец, глупец или предатель? Два дня назад министр иностранных дел Германии Хайко Маас заявил, что ... Гнида... просто гнида, яка по непорозумінню зараз залізла в крісло керівника країни. Оточення також не поступається

===

Миротворец, глупец или предатель?

Два дня назад министр иностранных дел Германии Хайко Маас заявил, что газопровод «Северный поток — 2» будет обязательно достроен. И это после того, как российский трубоукладчик свернул свои работы и взял курс на Калининград, а Польша, страны Балтия, Дания и даже Франция выступили против завершения данного проекта.

Что случилось на самом деле? А случилось следующее... Как мне поведал вчера один из дипломатов Евросоюза, аккредитованных в Киеве, Зеленскому во время визита в Брюссель удалось убедить целый ряд европейских партнёров в том, что (цитирую) "усилиями Зе-команды, на Донбассе установлен стабильный мир". Также он утверждал, что с Москвой ему, якобы, удалось найти общий язык, а "Путин - договороспособный политик, и плодотворный диалог с ним будет продолжен."

Как вы понимаете, после таких "откровений" определённая часть европейского истеблишмента сделала вывод о том, что следует если не снять санкции с "миролюбивого и договороспособного" Путина, то хотя бы взять курс на их ослабление. И первыми в этом ряду стоят заявлении о достройке СП-2, хотя ещё пару пару недель назад сама Меркель выражала сомнения в такой необходимости.

Друзья, ни одна страна и ни один западный политик не могут быть более проукраинскими, чем Украина и её руководство. Если украинский президент врёт на голубом глазу, что на Донбассе уже не стреляют и не убивают, почему наши западные партнёры должны жертвовать интересами своих экономик, продолжая давить на Москву?

Если Порошенко создал антироссийскую коалицию и окружил балалайню международными санкциями, то нынешний президент взял курс на умиротворение агрессора и создание иллюзии мира. Такими темпами, через год-два мы останемся один на один с медведем, который только нарастит мышцы для нового броска.

Пора понять: нынешняя Россия - это Германия 30-х. И пока эту империю не разрушить, ничего путного не будет. Поэтому меня всё больше пугают контакты Зеленского с западными партнёрами, во время которых он по дурости (наивности?) проталкивает нарратив возможности мирного сосуществования с Империей зла и продолжает "очеловечивание" Путина. Это как заигрывание с крокодилом в надежде, что он сожрёт тебя последним.

На поверку всё, о чём врали про Порошенко, оказалось правдой про Зеленского. И если вы однажды согрешили на избирательных участках, найдите в себе мужество наступить на своё самолюбие и исправить эту ошибку. Вам обязательно зачтётся. Гарного тижня, бандерівці!


Топ-чиновник Зеленського став іподияконом РПЦ в Україні!

Перший заступник голови офісу Президента України Володимира Зеленського - Сергій Трофімов став іподияконом Російської Православної Церкви в Україні #Церкваокупанта.

Сьогодні топ-чиновник Сергій Трофімов, який зокрема відповідає за кадрову політику у Зеленського, призначення і координацію діяльності голів районних державних адміністрацій і обласних державних адміністрацій прислуговував під час богослужіння очільнику Московського Патріархату в Україні Онуфрію (Березевському) і керуючому справами РПЦ в Україні Антонію (Паканичу) у Пантелеймонівському монастирі у Феофанії.

Раніше Сергій Трофімов тільки робив заяви про своє позитивне ставлення до релігійної організації з духовним центром у країні-агресорі, але тепер стало зрозуміло, що Трофімов не просто парафіянин, а сам безпосередньо допомагає верхівці Московського Патріархату під час богослужінь, а значить є церковнослужителем. Фото оприлюднив Антоній Паканич.

Москва очевидно дала дозвіл на розсекречення свого агента? Це все, що треба знати про оточення Зеленського і чому Московському Патріархату в Україні все сходить з рук.


Дарницький районний суд заборонив розповсюдження тиражу книги Вахтанга Кіпіані Справа Василя Стуса без дозволу Віктора Медведчука.

Суд визнав, що деякі фрази у книзі порушують честь та гідність позивача, повідомляє Суспільне.

Також з Вахтанга Кіпіані та видавництва Vivat стягнули 860 гривень на користь Віктора Медведчука.

Видавництво Vivat має намір оскаржити рішення суду.

«Цей суд — прямий і очевидний доказ того, що справа, за яку боровся Стус — не завершена. Ми були готові до такого рішення, адже було б наївно сподіватися, що в боротьбі з таким суперником, ми переможемо відразу», — заявили у видавництві.

Там додали, що заява в Апеляційний суд буде подана, як тільки буде отримано повний текст рішення суду першої інстанції.

Кіпіані заявив, що після рішення суду весь тираж книги Справа Василя Стуса розкупили «за лічені хвилини».

У 2019 видавництво Vivat отримало позов від Віктора Медведчука через публікацію книги Вахтанга Кіпіані Справа Василя Стуса. Збірник документів з архіву колишнього КДБ УРСР.

Суть позову зводиться до того, щоб вилучити з продажу — по суті, заборонити поширення книги в будь-якій формі і на будь-якій території. У той же час, за словами Кіпіані, вже продано близько 10 тисяч екземплярів книги.

Коментуючи позов, Медведчук заявив, що «якщо людина дозволяє собі висловлювання, які не відповідають дійсності, то це є предметом судового розгляду».

Віктор Медведчук був адвокатом Василя Стуса на судовому процесі в 1980 році. Сам Стус протестував проти цього призначення, але не зміг домогтися заміни захисника. У виступі перед судом Медведчук заявив, що всі злочини підсудного заслуговують покарання.


В Києві масове засилля акторів з держави-агресора. Країна повертається в «русскій мір».

Андрій Смолій

«Цю інформацію я отримала від московської агентки. Яка наперед від української медіаспільноти знає, що Миротворець більше не впливає… Ще – зараз у Києві масове засилля акторів з рф. Вони переходять з проекта в проект. Виробники відслідковують перебування САМЕ російських акторів. Які всім потрібні, неважливо, підходять під роль чи ні, головне – російські», – пише кастинг-директорка кінокомпанії «Pronto Film» (знімала фільм «Поводир») Alla Samoylenko на своїй сторінці у Фейсбуці.

Цю інформацію Самойленко отримала від московської агентки, яка написала, що «Миротворець» більше ні на що не впливає, а також що російські актори вже в Україні, а їх спокійно допускають.

Переконаний, що ситуація дійсно дуже погана. Після приходу до влади Зеленського та його «кварталу» ситуація почала різко погіршуватись. З кремлівських гастролерів масово знімають санкції та заборони, вони можуть спокійно приїжджати в Україну. Чого вартувало скасування на заборону «Сватів» та в’їзду відвертого рашиста Добронравова.

Після Революції Гідності ми почали відновлювати своє кіно, фактично з нуля будувати медіаіндустрію, з‘явилися сотні фільмів та серіалів. На минулому тижні Держкіно зарубало ВСІ патріотичні кінофільми. Розумієте, українське кіно про Олену Телігу, Лесю Українку, «Наші котики – 2» НЕ отримали фінансування. Зате зараз в Україну масово їдуть рашисти, щоб знімати тут свій московський мотлох та повертати нас всіх до російського колоніального медіапростору. З їхніми «пєснямі», недофільмами та рашистами, які будуть розповідати воюючій державі, як жити і як любити Путіна.

Не подобалося жити в країні, яка рухається саме проукраїнським шляхом? Не подобалося рухатися до Європи? Тепер маємо повну руйнацію всього що кров’ю здобувалося в боях за Україну.

І останнє. Це лише наслідок. Наслідок політики, яку веде влада Зеленського. Наслідок байдужості всіх без виключення, хто кричав «хужє нє будєт». Наслідок «какой разніци»…

===

звідси звідси звідси звідси звідси

виборцям Зеленського - слів пристойних у мене для вас немає.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.10.2020, 13:50
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть