Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коли почнемо забивати?

2021-11-11 22:51 Наша Збірна показала сьогодні веселий футбол. Чотирнадцять ударів у ствір воріт, тридцять три удари по воротам ...

Наша Збірна показала сьогодні веселий футбол. Чотирнадцять ударів у ствір воріт, тридцять три удари по воротам взагалі. Такого наша Команда давно не демонструвала. Напередодні Петраков обіцяв, що ми самі все побачимо.

І ми побачили. Грати можемо! Тільки забивати з одного метра не вміємо. Якщо це так було задумано, щоб ввести в оману боснійців, то репетиція з Болгарією вдалась на славу.

Суперник на Балканах буде думати, що з такою реалізацією з нашого боку вони нас зроблять однією лівою. В Зениці відступати буде нікуди і треба буде забивати.

А забивати є кому. Я не шанувальник ні Малиновського, ні Зінченка, ні Степаненка. Але саме ці гравці сьогодні найчастіше били по воротам і Степаненко навіть забив, встановивши кінцевий рахунок цієї гри. Завдання Петракова на вирішальну нашу гру 16-го листопада вгадати з гравцями зі старту. Ярмоленко має бути в основі з перших хвилин.

Якщо ефективні проходи Тимчика і Ярмоленка будуть реалізовані в голи, то ми привеземо з Балкан три необхідних для другого місця очки. І нам, вболівальникам, нічого не залишається, як вірити, що в цьому останньому матчі зорі зійдуться так, що Збірна України не схибить і переможе.

Вболіваємо за Збірну України!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.11.2021, 22:51
Leonard
Автор:
(Leonard)
Статус:
Эксперт (11967 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть