Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сіро-сіро

2023-09-13 12:30 Цей матч треба забути від слова «геть» або, навпаки, його потрібно крутити кожній сільській відеотеці, щоб ...

Цей матч треба забути від слова «геть» або, навпаки, його потрібно крутити кожній сільській відеотеці, щоб продемонструвати всім рівень нашого футболу й постаратись забути мрії про звитяги наших футболістів. Бо їх не буде. Бо ми середня сіра команда середнього сірого класу, яка може перемагати лише за рахунок організації гри.

Пам’ятаєте: «Порядок б’є клас». Та, на жаль, не завжди і не всюди.

Наш футбол почав деградувати зі швидкістю звука після того, як в країні були розвалені дитячі спортивні школи, а в тих що залишились дітей тренують мастодонти Юрського періоду, які вже навчились читати футбольний буквар, але ще не вміють писати.

Наша першість, наш футбол, який ми любимо і який, навіть, згодні дивитись поплатному МЕГОГО, це футбол від олігархів, футбол, який не тільки не вміє грати в футбол, але не вміє й заробляти і лише стоїть на паперті як Кіса Вороб’янінов з протягнутою рукою і знаменитою цитатою «же не манж па сіс жур…», яку не розуміє жоден француз, але знає кожен українець. Я не знаю, чесне слово, не знаю чи можливо вдосконалюватись в нашій УПЛ: деградувати можна і деградують, а ось вдосконалитись ….

Звитяга наших футболістів в грі з англійцями, це той виняток, що підтверджує правило. А правилом є «добра» традиція програвати італійцям, німцям, галам, піренейцям, звичайно, бриттам і, навіть, різним іншим шведам. І цієї традиції ми не зраджуємо ніколи. Бо якщо ми нині без меж радіємо перемогам над мальтійцями і люксембуржцями, то про які ще успіхи мріємо. Про перемогу хоча б Лізі Конференцій? Марно. Я, принаймні, не мрію, не вірю і не дочекаюсь.

Два слова про саму гру.

Наші хлопці довгий час не могли навіть перейти центр поля, опорна зона всю гру була відсутня, як запах польових конвалій в грудні. Навіть відважний боєць стилю ММА, наш невтомний Степаненко в цій грі пускав півня раз за разом, як Люба Успенська, намагаючись виконати арію Аїди в однойменній опері.

Компактності не було від слова «зовсім». А два велетня, Забарний і Кривцов, так і не змогли пристосуватись до гри вертлявих невисоких нападників. От якби грав Імобіле зі своїми 185 см і 80 кг, то вони показали б клас. А так вийшов якийся Распадорі, хоч і не дуже низенький (180см), але худенький, як горобчик (70кг), то ШО з ним робити. Його торкатись -то страшно….

Чесно кажучи, мені найбільше в цій грі сподобався Судаков. Так, його помилка призвела до першого голу, але та помилка схожа з аварією швабри в сільському клубі. Вся ж інша його гра - це гра гравця, який розумів, що потрібно робити і робив все те, що потрібно робити. Ггра в атаці починалась з нього. На жаль, це було не так часто.

Ярмоленко же, Лев матчу, крім забитого голу не запам’ятався більше нічим. Тому й замінити його першим, хоч мені здається, що міняти Андрія потрібно було ще раніше .

Довбик, якого замінили разом з Ярмоленко, на мій погляд зіграв набагато краще ніж Яремчук, що вийшов замість нього. Гол був забитий після його старань.

Більше немає про кого говорити. Сіро-сіро.

З повагою,
Скіф

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.09.2023, 12:30
Skyf
Статус:
Эксперт (9895 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Германии Хайденхайм Майнц 0 : 0   5 мая 20:30
Чемпионат Италии Рома Ювентус - : - 5 мая 21:45
Чемпионат Испании Райо Вальекано Альмерия - : - 5 мая 22:00
Севилья Гранада - : - 5 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть