Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Партизан загнали в болота...

2024-07-24 10:40 Давно так не дивували нас кияни і давно так не насолоджувався грою динамівців, як вчора. Здається ...

Давно так не дивували нас кияни і давно так не насолоджувався грою динамівців, як вчора. Здається ще з часів першого сезону Реброва, тобто років з 10 назад.

Дякуємо, хлопці. І це головне, що хотілось сказати.

Наскільки ж легко і красиво вдавалось конструктувати свої атаки українцям. Навіть груба, далеко за межами джентльменства, майже бандитська гра сербів (вчаться в своїх російських друзів) не зупинила ні жагу киян до перемоги, ні їх тактичні вишукування на цю гру.

Швидкий вихід з захисту і впевнений позиційний розіграш м'яча в останній третині поля, дозволяв киянам створювати момент за моментом біля воріт партизанів (до речі в основі якого грали лише 3 серба: воротар і два захисника). А якби ще й Ярмоленко забив гол в падінні через себе, то ми з Вами, колеги, були на вершині Евересту (чи Джомолунгми – хто як бажає) від насолоди грою.

Навіть гол після безглуздого привозу Караваєва не зупинив киян. Той дурний гол не зупинив моєї віри, що кияни ще своє візьмуть. Наскільки ж добре грали вони в ці хвилини. І кияни своє взяли. І взяли так, що ніхто навіть в мріях на таке диво не сподівався. Партизан загнали в їх любі московські болота, куди вони з насолодою недавно їздили. Надіюсь, тепер сербський коуч зможе об’єктивно порівняти силу дійсного і справжнього Динамо з московськими командами…

Хто сподобався і що сподобалось?

Професор Шапаренко вів гру як футбольний принц, що вже значно переріс своє королівство.

А Кабаєв вчора здивував так здивував. Для мене він майже все своє футбольне життя був вершником без голови. А вчора Влад не тільки читав гру, але й писав її. За часів Шовковського Кабаєв досяг того, щоб бути не тільки заміною Мудрика в збірній, а зайняти місце Михайла в нашій основній команді країни, бо при меншій технічній оснащеності, він грає нині наголову корисніше і мудріше за немудрого Мудрика. На мій погляд Кабаєв став гравцем матчу.

Сподобався Бражко, який на очах стає серйозним гравцем основи. Якщо в минулому чемпіонаті здавалось, що він ще навіть не доріс до рівня Сидорчука, то нині таких хвилювань вже немає. Хоч обрізки і неточні паси нікуди не зникли.

Чесно кажучи, ще дуже сподобався Піхальонок, що замінив Буяльського, який чомусь не зумів ввійти в цю, здавалось, що ідеальну для нього гру. Піхальонок, як мені здалось, грав трохи нижче за Шапаренко, розв'язавши тому руки в атаці. Сама ж зв’язка Піхальонка з Шапаренко була не тільки ефективною, але й ефектною.

Колеги, все більше і більше і більше подобається перебудова Шовковським гри Динамо. Якщо раніше я про цю перебудову говорив з обережністю, більше казав про спрощення гри, то нині все більше і більше кидається в очі високий пресинг киян, намагання позиційно атакувати більшими силами, підлючаючи до атак не тільки фулбеків, але й центральних захисників, з появою Піхальонка Шапаренко став більше грати попереду і це йде на користь атаці (хоч при цьому в таку гру не вписується чомусь Буяльський).
23 удари по воротам, з них 10 в ствір, про щось та й кажуть. Такої змістовної гри Динамо ми з давно, дуже давно, не бачили.

Що ще сподобалось?

Мій провайдер, який в умовах відключення світла видає сигнал по оптико-волоконним лініям на мій ноут.

Що не сподобалось?

Захист… За відсутності Тимчика виявилось, що в Динамо не має надійного правого захисника: Караваєв ніколи не був і не буде надійним захисником, а Малиш ще не доріс. Згадайте другий гол в наші ворота, коли Навін дивися футбол, замість, того, щоб грати в нього. Хоч в тому голі винен не один Малиш, а і центральні захисники з Бущаном.

Знову і знову не зовсім сподобався Вівчаренко. Незважаючи на його неймовірно безмежну працьовитість, його передачі в кінцевій фазі атаки знову і знову були в нікуди. Костя мені все більше і більше нагадує Лозинського: так само працьовитість зашкалює, а точних передач в карний майданчик - обмаль.

І останнє. Насамкінець. Я б поки не переоцінював цю суперважливу і ефектну гру киян. Бо, чесно кажучи, для себе ще не зробив висновку: чи то кияни під орудую Шовковського значно посилились, чи то багаторічний чемпіон Югославії і Сербії, колишній фіналіст Кубку європейських чемпіонів став хлопчиськом для биття?

Але Динамо провело все-таки класну гру….

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.07.2024, 10:40
Skyf
Статус:
Эксперт (9996 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть