Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

„Порохоботи”, як вони є!

2019-04-26 16:10 На мою думку, справжнім патріотам України цікаво ознайомитись з поглядом на ганебне явище під назвою „порохоботи” ...

На мою думку, справжнім патріотам України цікаво ознайомитись з поглядом на ганебне явище під назвою „порохоботи” від видатного українського сучасного філософа Сергія Дацюка.

На свій розсуд я зробив невеличкий конспект з неординарних думок модного філософа.

"Порохоботи це не ті, хто підтримує Порошенка як політика.

Порохоботи це ті,

хто здійснює нав'язливу, агресивну і розкольницьку пропаганду в інтересах політика Порошенка,

хто працюють безпосередньо за гроші Порошенка на телеканалах та/або в Інтернет, та/або працюють чиновниками в державних чи муніципальних структурах,

де мають зиск з корупції, яку покриває Порошенко,

та/або працюють ефективними менеджерами і мають зиск від бюджетного дерибану чи олігархічного здирництва, яке організовує і модерує Порошенко.

Порохоботи це ті, хто публічно не відмежовуються від свого патрона, у яких би злочинах він не був звинувачений, уникають розмов про моральність та суспільну доцільність свого вибору, уникають розмов про розслідування злочинів Порошенка та не виступають за його покарання, виправдовуючи все війною, державним інтересом та страхом "А то Путін нападе".

Особливу небезпеку стали становити порохоботи на тлі виборної істерії, агресії та розколу громадянського суспільства.

Найкращою громадянською стратегією щодо порохоботства має стати ігнорування та блокада їх дій усіма законними та публічними способами.

В соціальних мережах потрібно руйнувати контакти з найбільш агресивними з них.

Основна установка громади – делегітимація та соціальна ізоляція порохоботів.

Так сталося, що президентська кампанія одразу перейшла в парламентську і ми не можемо зменшити рівень соціальної істерії, що системно підтримується порохобатами, через перехід до повсякденності.

Тому якщо ми не зупинимо це потворне явище, до осені 2019 року соціальна істерія перетвориться вже на реальні соціальні конфлікти.

Безкарність вбиває.

Порохоботи повинні понести соціальну відповідальність за наступне:

• Не за те, що вони підтримували Порошенка, це їх право вільного політичного вибору, а за підтримку корупції-на-крові, олігархічного здирництва і мародерства в умовах війни, які просував Порошенко.

• Не за те, що були на зарплаті у влади, оскільки будь-яка праця має бути оплачена, а за використання олігархічних грошей і телеканалів для маргіналізації експертів публічного суспільства.

• Не за відстоювання своєї ідеології меншого зла в умовах війни, а за нагнітання масової істерії, за брехливий шантаж "Порошенко або Путін" та за організацію медіа-спецоперацій типу "Шатун", які уподібнили український медіа-простір російському.

• Не за українізацію і томосизацію України, а за спекулювання націонал-патріотизмом та релігією в інтересах олігархів та руйнування моральних засновків націоналізму.

• Не за різні темники, бо кожна структура пропагандистів має якось управлятися, а за створення процесів масового шельмування неугодних, нав'язування мови агресії в суспільстві і розкол громадянського суспільства.

• Не за відсутність визнання війни з Росією, а за приховування тіньових угод Порошенка і Путіна через Медведчука.

• Не за олігархічний пацифізм, а за тиху підтримку проросійського олігархічного перевороту "замирення через капітуляцію" в масовій свідомості українців за останні місяці виборів 2019 року.

• Нарешті, не за те, що підтримували Порошенка протягом 5 років, а за те, що продовжували підтримувати, коли він став суспільно токсичним на фоні корупційних скандалів.

Панове порохоботи!

Ви не еліта!

Ви панські посіпаки, які уявили себе еталоном патріотизму і які насправді живуть за гроші корупції-на-крові, паразитують на публічній комунікації, займаючись смислодеструкцією та блокуванням інакших перспектив, розколюючи суспільство і захищаючи олігархів та корупцію.

Панове порохоботи!

Ви пряма і явна небезпека для цілісності України і ви робите сьогодні все, щоб припинити існування України.

Панове порохоботи!

Якщо ви справді любите Україну, кидайте свою брудну справу.

Покайтесь і відцурайтесь від того, що ви робите.

Бо справа навіть не в тому, що ви закінчите погано, а в тому, що разом з вами погано закінчить Україна."

П.С.

В заголовку посту використона як алюзія назва фільму «Оклахома, як вона є» (англ. Oklahoma Crude) —від режисеру Стенли Крамера.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.04.2019, 16:10
26.04.2019, 16:10
322156 4 Internat, ste60, anatolbil8, zhyvchyk
akbahabt
Автор:
(akbahabt)
Статус:
Опытный писатель (314 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть