Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Hичейный синдром...»

2017-10-30 12:10 ФК Динамо Київ не може перемогти вже 6 матчів поспіль (якщо врахувати нічію в основний час ...

ФК Динамо Київ не може перемогти вже 6 матчів поспіль (якщо врахувати нічію в основний час в матчі з ФК "Олександрія" то буде 7), 5 із них припадаюсь на Чемпіонат. Остання перемога команди датується 17.09, зараз на календарі вже 30.10, більше місяця команда не перемагає.

Якщо після нічієї з ФК "Верес" говорили - "Ну буває з кожним, не всі завжди перемагають, десь не пощастило" то після матчу з ФК "Карпати" - це вже дійсно схоже на, як висловився Хацкевич, «Hичейный синдром.

..». Аналізувати гру я не буду, це повинні робити футбольні експерти. Я хочу звернути увагу на деяки вчорашні висловлювання головного тренера, який в попередніх іграх говорив про "нефарт", потім про суддів (хоча в деяких моментах я з ним можу погодитись), але в останньому матчі Хацкевич заговорив про футболістів:
  • "... в ситуации не доработал Максим Коваль."
  • "... наши фланговые полузащитники должны быть более креативными, чаще и смелее брать игру на себя — сегодня нам этого не хватало. ..."
  • "...то, что такое количество нападающих на поле не приносит результата, опять-таки, говорит о качестве футболистов. Кадры решают всё".

Cудячи з висловлювань Хацкевича, то

  • гол на совісті Коваля, хоча якби не Коваль то вчора рахунок міг би бути 3:1 і явно не на користь Динамо
  • группа атаки дуже слабка, і не відповідає рівню Динамо
  • підсилення годі й чекати, тому, що ніхто не хоче їхати до нас.

А от про роботу ТШ він нічого не сказав, напевно на його думку ТШ відпрацював на 5+, а от гравці не відповідають "рівню" і тому Динамо не може перемогти вже 6 матчів поспіль.

Зрозуміло що підсилюватись потрібно, це одна із складових успішних команд, але гравці рівня Роналду до нас не поїдуть і потрібно працювати з тим хто є в обоймі на даний момент, тим паче Хацкевич знав куди він іде і що від нього будуть вимагати.

Зараз в команді є гравці досить високого рівня: Гармаш, Хачеріді, Коваль, Кравець, Шепелев, Циганков (гравці національної (молодіжної) збірної України), Буяльський, Мораєс, Мбаконі, Гонсалес (гравець національної збірної Парагваю), Піваріч (гравець національної збірної Хорватії), Кендзьора (гравець національної збірної Польщі), Кадар (гравець національної збірної Угорщини). На мою думку слабких гравців не будуть викликати до лав своїх национальних збірних. Тобто з кадровим потенціалом не все так погано, якщо ще врахувати орендованих Динамівців - Хльобас, Андрієвський, Рибалка і т.д., то виглядає, що в команді є гравці які можуть показувати хороший рівень футболу.

Так це не бразильці, в яких індивідуальна майтерність вища, але ж на початку сезону освновна обойма гравців перемагала Шахтар, чи Янг Бойс в Киеві, і виходячи з ситуація яка склалась в державі і в Українському футболі, кращі гравці сюди не поїдуть грати на середню зп, а платити шалені грошу посереднім гравцям сенсу немає.

А от питання до Хацкевича і Ко:

  • чому команда пісця 4-5 ігор на хорошому рівні, не показує такий рівень стабільно?
  • чому деяких досить непоганих гравців віддали в оренду, які були б корисні команді на довгій дистанції?
  • чому захист команди виглядає як "прохідний двір"?
  • чому команда не може перебудуватись під час гри?
  • чи може цей ТШ працювати не тільки з гравцями високого рівня?

В моєму розумінні за результат в першу чергу відповідає тренер, звісно гравці повинні бути професіоналами і кожен відповідати за свою гру, але ж вони ж самі собі установку не дають! Аналізує суперника, проводить тренувальний процес, обирає тактиру на матч - тренер. Якщо тренер не може використати сильні сторони гравців це вже не проблема гравців.

Для прикладу візьмем ФК "Зоря", кожного сезону команда продає багато ключових гравців, але команда знаходить гравців, і грає на досить пристойному рівні, при мінімальних витратах, чому у Вернедуба Харатін, Андрієвський грають і показують пристойну гру, а нашим тренерам такі гравці непотрібні?!, аргументи по типу "та они рыхлые" не підходять. Також дивлячись на те як зараз грають юніорськи команди Динамо, це наводить на думку, що вертикаль яку стровив Ребров зруйнували, а нову ще будують, можливо.

Якщо Хацкевич і Ко не можуть працювати з цим підбором гравців, то потрібно просто не триматись за хороше місце, а сказати про це президенту, щоб президент в свою чергу почав пошук заміни.

Тільки Динамо тільки Перемога.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.10.2017, 12:10
30.10.2017, 12:10
286846 0
auto-alexander
Автор:
Статус:
Старожил (868 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Сельта Атлетик 0 : 1   15 мая 23:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть