Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо: Кому пора на вихід?

2018-12-20 00:57 Закінчилося перше коло УПЛ і команди пішли на зимову перерву. І якщо для футболістів - це ... Динамо: Кому пора на вихід?

Закінчилося перше коло УПЛ і команди пішли на зимову перерву. І якщо для футболістів - це час відпочити, то для тренерського штабу, селекційної служби, президента клубу - це період роботи, коли потрібно вирішити кого купувати, а кого продавати, а з ким просто прощатися. З покупками все більш-менш зрозуміло (вже не один раз було сказано, що в першу чергу потрібен нападник і т.

д.) і тут все залежить не тільки від Динамо. Я більше хотів би зупинитися на тих гравцях по яких є питання, чи потрібно їм залишатися в Динамо. Одразу хочу наголосити, що це моя суб'єктивна думка, яку я нікому не нав'язую!!! Отже... Є ряд футболістів, які просто числяться в Динамо і по-суті не створюють ніякої конкуренції. Скажімо, по Буено вже прийнято рішення, що він не поїде на збори з командою (питання, як такого гравця взагалі могли підписати, адже зрозуміло, що тут проблема не в адаптації, а в низькому рівні гравця).
БуеноБуено
Також є ряд колись молодих і перспективних українських гравців: Андрієвський, Рудько, Калитвинцев. Всі вони непогано проявляли себе по орендах, але в Динамо не відіграють вагомої ролі і не створюють конкуренції. Молодими і перспективними їх вже не назвеш, а тому і для клубу і для самих гравців буде краще, якщо вони знайдуть собі команди, де будуть мати постійну ігрову практику (а попит на цих гравців, думаю, в УПЛ є), а не бігати за дубль.

Таким гравцям як Че Че, Дуелунд ще даєм час на адаптацію. Супряга, Русин, Цитаїшвілі, Алібеков і т.д. - це майбутнє (декому, можливо, корисною була б оренда в клуб УПЛ, щоб пройти обкатку на дорослому рівні). Але найбільше питань і суперечок викликають інші, вже не молоді, до недавнього часу гравці основи: Сидорчук, Морозюк, Гармаш, Пиварич.

Гармаш та СидорчукГармаш та Сидорчук

Багато думок, що з ними потрібно прощатися, оскільки вони вичерпали себе в Динамо. І ці думки мають раціональне зерно. Але винникає питання конкуренції. Чи буде вона в клубі, якщо ці гравці підуть??? Мені згадується період Реброва, коли в команді були Велозу, Беланда, Кранчар. Поступово цих гравців витіснили з основи Гармаш, Рибалка, Сидорчук. Але якраз завдяки оцим легіонерам вони мали можливість прогресувати, оскільки бачили їх рівень і відчували конкуренцію. Чи зможе прогресувати Миколенко, якщо не буде бачити собі альтернативи. А так він знає, що замість нього може вийти і забрати місце в основі віце-чемпіон світу і це заставляє працювати із захмарною мотивацією. Те ж саме по Шапаренку, Шепелеву, Буяльському... Все-таки, в якій формі не були б зараз Сидорчук, Гармаш, Пиварич - це гравці, які досягли певного рівня і їх наявність в команді заставляє молодь працювати, щоб не втратити місце в основі. Та й імовірність травм, чи відпочинку для інших гравців ніхто не відміняв. Тому, на мою думку, якщо прощатися з ними, то мають бути на їхньому місці ті, які будуть створювати конкуренцію, а їх поки немає.

А в підсумку, хотів би сказати, що на мою думку, першим кому потрібно на вихід - це Олександр Хацкевич.

Олександр ХацкевичОлександр Хацкевич
А там дивись і з вище перелічених гравців хтось заграє (при Реброві і Гармаш класно грав, і Беседін забивав). І якщо є імовірність звільнення Хацкевича за невиконання поставлених завдань (а такі чутки ходять), то прощатися з гравцями точно не потрібно. Можливо в іншого тренера буде своє бачення, щодо кожного гравця.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.12.2018, 00:57
auto-mildyn
Автор:
Статус:
Опытный писатель (434 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Эвертон Брентфорд 0 : 0   27 апреля 19:30
Чемпионат Италии Лацио Верона - : - 27 апреля 21:45
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр - : - 27 апреля 22:00
Чемпионат Англии Астон Вилла Челси - : - 27 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть