Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Зробили їх разом", 1-й рік

2020-04-21 13:05 Сумні і страшні роковини - 21 квітня 2019 - чорна дата, дата кінця чергової Української Держави. ... "Зробили їх разом", 1-й рік

Сумні і страшні роковини - 21 квітня 2019 - чорна дата, дата кінця чергової Української Держави.

Що буде далі? Чи буде ще шанс? Чи вигриземо? Не знаю. Сподіваюсь, як завжди, без надії.

Просто просрано все слово в слово - так саме, як і сто років тому.

З тими ж самими виправданнями, що і сто років тому.

Якійсь чорний лабірінт.

І так, це не про Порошенка.

І всі ті, хто сьогодні, вже з відрубаними головами, ще продовжують плясати і пригадувати всі «помилки Порошенка», чи шукати причини його поразки в тому, що не звільнив якогось сраного суддю. Чи навпаки - не призначив якогось сраного «реформатора», - вот знайте, що ви просто жа-лю-гі-дні.

Ви з гіршого вибрали найгірше. Все було б зараз інакше - і ви це знаєте - не так соромно, не так гидко і не так голодно з рештою. І був би шанс.

Поразка - не Порошенка - поразка держави і з рештою ваша поразка - цілком і повністю на вашому сумлінні.

І немає сенсу вже зараз критикувати зелену владу і розповідати про якісь «традиції розпилу» - ні, все х...ня. Ви - жалюгідні. І той олігархоз, якій і зараз під ваші завивання дорозпилює залишки цієї країни - завтра закінчиться. І есемеска з зарплатнею не прийде. І те, що ви заробили на цьому лайнометі - картири і автівки - завтра будете міняти на їжу.

Бажаю вам важкої і гнилої долі, тому що саме ви, олігархічні лайномети, відповідальні за ВСЕ.

За рік сказане вже все, написане все.

Все збулось зі страшною швидкісттю - не ми цього насправді бажали. Що роз...ано по пунктам - незалежність, євроцентричний курс, сильна армія, спротив агресії, мовне і культурне відродження, розвиток, всі можливі реформи, віра в народ, в країну, економічний добробут, майбутнє наше і дітей, жити на своїй землі гідно.

Зараз всім цим торгують оптом і в роздріб і ймовірно доторгують до кінця.

Роз...али Українську Державу - не саму погану з усіх можливих. Всього за рік.

Що буде далі - справа тих, хто залишиться.

Сьогодні ж пом‘янемо.

Sergii Iesipov

Минув рік. Час нагадати, що закидав Зеленський Порошенку рік тому – і що ми маємо зараз.

«Як вийшло що Україна найбідніша в Європі країна за найбагатшого за всю історію президента?» - глузливо питав Зеленський. І зробив все аби Україна стала іще більш біднішою. За рік його президентства зросли в Україні лише діра в бюджеті та рівень корупції а зменшився осяг промисловості. Проти зростання економіки у воюючій країні за Порошенка.

«Чому… підривників машини Шеремента не можуть знайти кілька років?» - горлав Зеленський. І от поліція заарештувала «підривників» - співака Ріффмастера та волонтера Юлію Кузьменко. За 4 місяці підозрюваним досі не висунуте обвинувачення. Про те що в справі бракує доказів визнав екс-прокурор Рябошапка.

«Чому ніхто не видить за Іловайськ і Дебальцево?» - збурювався Зеленський. Минув рік, і той кого звинувачують в Іловайську – сидить. Генерал Хомчак сидить на посаді Головнокомандувача Збройними силами. Запеклий критик президента Порошенка Віктор Чумак рік шукав вину Порошенка в Іловайську і Дебвльцева. Не знайшов ні фіга.

«Чому за 5 років ми так і не знаємо імена вбивць на Майдані?» - лементував Зеленський. Минув рік. Беркутло яке сиділо за ґратами – віддане Росії. Адвокат Януковича очолює ДБР. Портнов відмазує винуватців Майдану в українських судах. Проте, порушено кримінальну справу проти учасника Майдану – Тетяни Черновол.

«Чи не хотіли б ви… продити на 1,5 тисяч гривень пенсії?» - волав Зеленський. І вже за рік уряд обраний його моно більшістю провалив індексацію пенсій і підготовку до пандемії коронавірусу, від якої в першу чергу страждають саме пенсіонери.

«Куди поділися наші карпатські ліси?» - ревів Зеленський. І – ліквідував міністерство екології. Питаннями екології в нас тепер завідує міністерство енергетики, яке – па-бам… не має міністра. Голова Держлісагенції Андрій Заблоцький визнав що обсяги незаконної вирубки лісів за перший рік ЗЕвлади зросли у 7 разів (!!!), до 118 тисяч кубів, проти 17,7 тисяч за 2018 рік.

«Чому не покарані прибічники Януовича?!» - питав Зеленський, партію якого очолював колишній лідер «Молодих регіонів» Дмитро Разумков. Не дивно що міністром охорони здоров’я невдовзі став міністр часів Януковича.

«Чому не знято недоторканість з депутатів?» - лементував Зеленський. Та от саме тому, що після відміни недоторканості а допити стали ходити Софія Федина, яка недбало пожартувала з президента та Гео Лерос, який опублікував дані про факти корупції Андрія Єрмака та його оточення. А до Юзика та Полякова у силовиків питань чомусь нема. Бо відміна недоторканості дала змогу тиснути на депутатів руками силовиків.

«Чи пам’ятаєте ви таке слово як «люстрація»?» - глузливо питав Зеленський. І – вивів з під люстрації голову свого ОПУ Андрія Богдана.

«Всі «свинарчуки», Гладковські… всі сядуть за грати!» - заявив Зеленський. Результат – докази правдивості передачкі Бігуса шукає уже другий генпрокурор. Затриманий (по зовсім іншій справі) Олег Гладковський вийшов на волю – доказів бодай якихось його злочинів ніхто не знайшов. Натомість голова ОПУ Андрій Єрмак прикупив собі Мерседес представницького класу, а нардеп Лерос опублікував матеріали про корупцію Єрмака і його брата з призначеннями та зі зборами на митниці. Реакція Зеленського: «Ми таким не займаємося». І край.

«Я не політик… я просто людина яка прийшла зламати цю систему». Маємо визнати – систему Зеленський таки зламав. Систему реформування країни, яку важко будував 5 років президент Порошенко наразі зламано так, що відновлювати доведеться з нуля. Разом з тою системою руйнується економіка країни. «Головне вижити – а там вирулимо» - так говорить президент Зеленський нині.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.04.2020, 13:05
auto-vim
Автор:
Статус:
Наставник (1566 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 12
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть