Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Без... голів і глядачів!

2020-09-12 00:23 Ну, власне кажучи... глядачі були. Але не на трибунах. А біля екранів телевізорів і комп’ютерних моніторів. ...

Ну, власне кажучи... глядачі були. Але не на трибунах. А біля екранів телевізорів і комп’ютерних моніторів. Не було елементу глядацького впливу, коли команда відчуває підтримку своїх прихильників.

Так, були нулі на табло... Але була і гра. Було протистояння тренерських думок, що і було можливо найцікавішим.

Згадуючи гру «Динамо» при Михайличенку, не можна було не помітити той факт, що внаслідок пресингу суперника (здебільшого «Зорі» чи «Десни») команда втрачала м’яч після 4-5 передачі. У той же час і суперник завдяки двом-трьом передачам міг виходити на ударну позицію. Що і приводило до небажаних голів.

Отож було цікаво, а як діятиме у цій ситуації Луческу. І відповідь була така – більш активне використання пресингу. Зразу ж після втрати м’яча. Отож внаслідок двох-трьох передач «Десні» добиратися до динамівських воріт уже не вдавалося.

«Динамо» ж, відібравши м’яч, не намагалося відразу ж, мерщій, з усіх сил атакувати. І це було несподівано. І це до певної міри бентежило гравців «Десни». Та і по виразу обличчя Олександра Рябоконя було помітно, що гра нині йшла по дещо незвичному для нього сценарію. І «Динамо» змогло ігровим аргументам «Десни» протиставити свої аргументи. І навіть до певної міри переграти своїх суперників. Але ж... щоб перемагати, треба забивати. А це не вдавалося зробити.

Десь за півгодини до закінчення матчу, динамівці змогли притиснути «Десну» до власних воріт. Бо і ситуація зовов’язувала. Однак усе ж кияни діяли при цьому надто прямолінійно і це результату не давало.

Так, нині «Десна» досить-таки міцненький горішок... Згадується, як у цей момент були замінені троє найбільш активних у атаці гравців – Картушов, Філіпов, Будківський... І виникало враження, що «Десна» під кінець матчу, так би мовити, берегтиме нічию і зробить акцент на оборону.

І що ж? Деснянці хоч і більше захищалися, але ж при нагоді і атакували великими силами. Навіть при відсутності вищезгаданих гравців.

Звертало на себе увагу намагання Буяльського активно грати на «другому поверсі». І це було і справді ж небезпечно для воріт суперника.

У початкові півгодини першого тайму «Динамо» демонстративно не використовувало далеких передач. А потім, у останні п’ятнадцять хвилин перед перервою динамівці передачі на далеку відстань почали активно застосовувати.

Ми не побачили у цьому матчі уже звичних флангових проходів Миколенка, але можливо при якихось інших обставинах ми такі ходи у грі команди побачили б. Тобто команда практикує різні варіанти гри і це не може не радувати.

Отже певні зрушення, свіжі барви у грі команди наявні, хоча, як бачимо, результат це не завжди приносить. Але в усякому разі це крок уперед. Хоч, може, і крок не надто помітний.

Отож тренери змінюються, а проблеми залишаються. А щоб чогось досягати у національному чемпіонаті, треба перемагати. А це не завжди удається.

Отож і чемпіонат цей не настільки слабкий, як про це інколи кажуть. Та і тренери у цьому чемпіонаті трапляються вдумливі.

І, мабуть, наступна гра «Динамо» і «Десни» буде іншою, але не менш цікавою, ніж та, що відбулася. Бо іншим на той час буде «Динамо» і іншою на той час буде і «Десна».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.09.2020, 00:23
12.09.2020, 00:23
352727 1 Internat
auto-volodimir-danik
Статус:
Наставник (1000 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть