Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У чемпіонському матчі...

2021-04-26 17:26 Коментатор матчу “Динамо” - “Інгулець”, уже на початку цього поєдинку, так би мовити, розставив усі крапки ...

Коментатор матчу “Динамо” - “Інгулець”, уже на початку цього поєдинку, так би мовити, розставив усі крапки над і. Сказавши, що “Динамо” грає свій, можливо, чемпіонський матч. Матч і справді ж виявився чемпіонським - і за результатом, і за грою, і головне... за настроєм команди. Динамівці з перших же хвилин так рішуче виконували високий пресинг, що відчувалося — їх суперникам, може, було б комфортніше, якби мяч перебував у динамівців, а на гравців “Інгульця” пресингом так не тиснули.

А подібна ситуація, коли треба тільки перемагати, загалом і звична, і нелегка для “Динамо”, бо немало команд суперників, граючи з динамівцями, обороняється мало не усією командою. Отож початок матчу і весь інтервал часу до першого забитого гола завжди бував особливо напруженим і для тренерського штабу команди, і для гравців, і, певна річ, для болільників. Цього разу такий період тривав досить недовго. І перший, і другий гол динамівцям удалося забити майже зразу.

Треба сказати, що “Динамо”, ідучи до цього чемпіонського результату, усе ж дуже поступово набувало своєї істинно чемпіонської гри. Бо на початку чемпіонату команда ще вчилася і протистояти пресингу суперників, і активно проводити пресинг власний.

І ще. З п'яти забитих “Інгульцю” голів, три голи було забито ударами головою. І забито приблизно з однієї і тієї ж позиції. Це десь поблизу правого кута воротарського майданчика. Це, можна сказати, одна з “больових” точок у обороні. І воротарю там діяти не дуже зручно, і захисникам. І можливо акцент саме на цю точку був зроблений свідомо. На основі попереднього аналізу гри суперника. А у кожної лінії оборони є свої, лише їй притаманні слабкості.

Перший (а це дуже важливий гол!) забив Забарний, що голів у складі “Динамо” ще не забивав. Щоправда, згадується, як у одному з попередніх матчів він, діючи у районі лівого кута воротарського майданчика і перегравши у повітрі захисників суперника, скинув мяч партнерам. Це до гольового моменту не привело, але ситуацію суттєво загострило.

Згадалося, як і в кубковому матчі з “Агробізнесом” Родрігес активно діяв “на другому поверсі” приблизно у тій же позиції — там, де лівий кут воротарського майданчика. І відразу ж виникла думка — цей гравець активною грою у повітрі ніби не відзначався. А тут активність, і активність небезуспішна саме у... “больовій” точці. Другий гол був забитий Бєсєдіним. А це форвард, що уміє поборотися з захисниками. І він уже не раз голи забивав з “больових” точок — у районі лівого чи правого кута воротарського майданчика.

Можна згадати і п'ятий гол, забитий Поповим. Попов уже забивав головою, але при цьому забивав здебільшого, розташовуючись навпроти воротаря. А тут, бач... гол з іншої позиції — ближче до правого кута воротарського майданчика.

Варто зауважити, що і третій гол був забитий у ситуації, коли спочатку Циганков (а це гравець, що головою б'є не так і часто) ударив з “другого поверху” по воротах суперника. З позиції, звідки не раз бив небезпечно (щоправда, у інших матчах) Буяльський. Потім сам же Циганков зміг і результативно завершити цю ж атаку.

Звертає на себе і удар з льоту Де Пени. Гол забити при цьому не вдалося, але удар був. І був по-справжньому загрозливим. Можна згадати голи, забиті у попередніх матчах подібними ударами Сидорчуком і Миколенком. Отож і схиляєшся до думки, що це теж не лише імпровізація, а і результат попередньої роботи. Роботи, що уже почала давати результат.

Отож “Динамо” досягло чемпіонської вершини, але гра команди при всіх продемонстрованих нею позитивних якостях ще перебуває у процесі розвитку. І те, що переконливо для команди “Інгулець”, на європейській арені може і не спрацювати. А хотілося б і подальших динамівських успіхів і на цій нелегкій ниві.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.04.2021, 17:26
26.04.2021, 17:26
366726 2 Internat, Leonard
auto-volodimir-danik
Статус:
Наставник (1000 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д 0 : 0   7 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть