Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Важливо. Читати всім. Жовтень - місяць інформаційного терору

2022-10-01 18:49 Жовтень буде місяцем інформаційного терору. Напевне, найбільшого за всю війну. Це довгий текст про те, що ...

Жовтень буде місяцем інформаційного терору. Напевне, найбільшого за всю війну. Це довгий текст про те, що нас чекає і 10 порад як кожен може допомогти зламати цей план путіна.

Ми постійно чутимемо про ядерну зброю. У Телеграмі та Вайбері писатимуть «інсайди» про дати її застосування. «Інсайди» підкріплюватимуть відео / фото / аудіо доказами – ось тут боєголовки везуть, а тут «латиніна» переконує, що рішення прийнято.

Дискусія розшириться з тактичної до стратегічної зброї. Звісно, про це кричатимуть пропагандисти, пєсков, медвєдєв та і сам путін. Захід буде змушений виступати з заявами. Тобто тема буде в інфопросторі гучно і постійно.

росія може збільшити кількість терору. Ймовірно, навіть путін вб’є свою «армію» у котлі (забороняючи відступ), щоб підняти градус у росіян.

Знову будуть качати Білорусь – переміщення військ, готовність до нападу, ймовірні дати повторного нападу. Тобто все те, що ми вже бачили і не раз за останні місяці. Готуйтеся до чергових смс від «псевдо СБУ» про те, що сьогодні в ночі от точно.

Нікуди не дінуться стандартні ІПСО ворога направлені на дискредитацію ЗСУ та влади, розкол українців і тд.

Підживлюватимуть емоційні гойдалки – кожну нашу перемогу ворог намагатиметься перекрити звірствами. Щоб ми від радості відразу перейшли до жаху.

Загалом, нічого нового, але концентрація всього цього буде високою. НІХТО з нас НЕ зможе НЕ реагувати на це. Бо всі загрози не з нульовою ймовірністю, а ми пройшли 24 лютого і тепер кожен прогноз здається таким ж правильним, як ті які ми тоді проігнорували (чи ні).

Що кожен може зроби у жовтні (та і не тільки), щоб «не збожеволіти» та не допомогти це зробити оточуючим (бо ж саме цього путін добивається)?

  1. Відпишіться від усіх анонімних телеграм каналів. Вони будуть ключовим інструментом нагнітання. Вчергове повторюю – вони створюються для маніпуляцій, а не для інформування про інсайди.

  2. Відпишіться від агрегаторів новин – у Телеграмі, Вайбері і тд. Це ті, хто публікує новини першими не перевіряючи їх. Для них важливий хайп, а не факт. Саме в гонитві за ним там будуть з’являтися матеріали на кшталт «путін прийняв рішення вдарити по Х і ось чому».

  3. Мінімізуйте соціальні мережі. Саме тут буде найвища концентрація паніки – реальної і штучної.

  4. Два рази на день читайте новини у медіа з «білого списку» ІМІ – дуже важливо не випадати з контексту подій.

  5. Підпишіться на реальних військових експертів та відпишіться від жданових-арестовичів, та інших швеців

  6. Не поширюйте на українську аудиторію результатів терору росії. Коли ви опублікуєте – вам стане легше, але гірше стане тим, хто це побачить. Маєте сили та час публікувати – поширюйте на міжнародну аудиторію.

  7. Утримайтеся від хейту та срачів між своїми в інфопросторі. Зараз особливо важливо розуміти, що ворог у нас зараз один і наша консолідація перед ним дуже важлива. Якщо ж бачите помилки своїх (влади / експертів і тд) – говоріть про це з аргументами та фактами, з мінімумом емоцій.

  8. Якщо дуже хочеться щось подивитися – історичні та пізнавальні канали – це саме те, що зараз компенсує вам відмову від соцмереж.

  9. Готуватися завжди потрібно до гіршого, а вірити в ЗСУ. Тому варто усім прочитати про дії у разі ядерного удару і тд. Хоча приготування там зведуться до тих, які кожен має робити постійно – вода, їжа, скотч і тд.

  10. Щодня донатьте на ЗСУ, 10-100-1000 грн – хто скільки може. Це не тільки ваша допомога, а і точка опори щодня.

Дотримання цих правил у жовтні (та і не тільки) – це ваш дуже цінний вклад у Перемогу. Це не перебільшення, а факт.

Слава Україні. Слава ЗСУ

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.10.2022, 18:49
01.10.2022, 18:49
411949 3 s000111, sureman, saxaryn
auto-yevgeniy-
Автор:
Статус:
Эксперт (7814 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть