Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Всього один день

2019-05-22 12:21 Є такий відомий твір про революцію 1917 року американця Джона Ріда «Десять дней, которые потрясли мир». ...

Є такий відомий твір про революцію 1917 року американця Джона Ріда «Десять дней, которые потрясли мир». Мабуть того часу було досить, щоб побачити та зрозуміти , що накоїли більшовики у минулому. Час минає і сьогодні не треба чекати тих нещасних 10 днів, бо події розвиваються так швидко, що не завжди встигаєш опанувати їхню суть.


Як на мене, сьогодні не треба чекати 10 днів президентства Зеленського. Бо всього один день вже усе пояснює , звісно, не всім, а тільки тім, хто вийшов від емоціонального запою після великої перемоги і почав на життя дивитись тверезими очима. Те мовчання , ще кандидата , кожний трактував, як особисто бажання , за один день перетворилось у реальність, а вона не дуже збігається з уявленням мрійників. Хто ще не зрозумів про що це я, нагадую, що новий голова адміністрації , дехто пан Богдан( це таке прізвище у нього) дуже зрозуміло та чітко озвучив бажання нового президента провести референдум про формат переговорів з Росією.

Звісно, що ставити на референдумі питання в такому форматі - абсолютна маніпуляція, бо та сама більшість не до кінця розуміє, чим відрізняється Нормандський або іншій з залученням США , від запропонованого новою владою, головне там є пояснення - згідно з думкою більшості президент зробить все, щоб припинити вогонь та повернути Донбас. Суспільство чекає саме на це, проти не знайдуться. Всі-за! Хто ж проти...

За останні п’ять років на моїх очах здійснили два референдуми, один в Криму, другий у моєму рідному Луганську, а чим вони закінчились, не хочу нагадувати , бо сподіваюсь, суспільство ще спроможне самостійно робити правильні висновки, відрізняти погане від дуже поганого, а не тільки захищати свій вибір усіма способами, роблячи вигляд, що не зовсім розуміє про що мова, або не бачить підстав до хвилювання.

Мабуть, народ вже починають готувати до того, що переговори з Росією та її сателітами ЛНР та ДНР приведуть до нашої перемоги та поверненню Донбасу в лоно України. Дуже хочу помилитись, але поки не маю ніяких підстав для цього, навпаки, впевненість , що нас знову обдурять та зроблять як бажає нова влада, дуже тверда.

А тепер слідкуйте за руками - Пан Богдан, той, що голова адміністрації президента, у відповідності до закону про люстрацію, не має ніякого права займати цю посаду, але ж указ про його призначення вже підписаний. Балачки Зеленського про недопущення кумів до влади не стали реальністю, хоча в адміністрацію призначені не вони, а друзі президента, не принципово, і нагадує славетний вираз Чорномирдіна - Ніколи цього не було, а тепер знову… Одна людина, про яку не можу нічого поганого наголосити - О. Зеркаль, відмовилась займати посаду заступника голови адміністрації, бо якось дивно її призначення відбулось. Розмовляли про посаду радника, а в указі зовсім інше. Дива та й годі! Ну, і вишня на торті – указ про розпуск Ради. Не зовсім конституційний , зате дуже бажаний. Прикро, що новий президент саме так починає. Хоча, розумію, що багато кого це ніяк не бентежить, головне розтрощити все до основи, а там побачимо…

І на останнє , тільки одне запитання до більшості - скажіть, а діти та онуки у вас є, думки про наступне покоління хоча б іноді з’являються , бо гульня суцільного маразму та темінь і ворожість, якою у коментарях заповнені усі сайти, пояснюють одне - після нас, хоч потоп.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.05.2019, 12:21
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть