Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Щоб перемогти Рух не завжди треба рухатись, іноді досить жахливих помилок суперника

2023-11-27 08:42 Вчора Динамо перемогло амбіційний Рух, що дуже добре на тлі втрати очок заклятими друзями. Все ж ...

Вчора Динамо перемогло амбіційний Рух, що дуже добре на тлі втрати очок заклятими друзями. Все ж стало трохи спокійно. Але якщо не брехати самім собі, то поки ніщо не змінилось в грі. Рух рухався досить швидко і не завжди кияни встигали за своїми опонентами. Стару хвороба, коли Динамо не здатне з пресінгу вийти , вчора можна було побачити.

Не можу сказати, що гравці Руху більш майстерніші, ніж динамівці, але роль тренера львів"ян очевидна. Перемога Динамо дісталась тому що воротар Руха наробив дурних помилок, а кияни спокійно скористались цім. Пам"ятаю, що на третій сторінці рукопису Лобановського є порада: ..."Ніколи біля карного майданчика не обігрувати суперника , не робити пасів сумнівних, краще відбивати круглого подалі в аут." Але Рухивці , здається, не знають це, тому так сталось. А сама гра Динамо ще досить далека від ідеалу, команда виглядає незіграной, що було особливо в першому таймі помітно на фоні дій львів"ян. Моментів звичайно не було, хоча обидві команда дуже старалися, але Динамо завдяки жахливим діям воротаря та захсників Руху, перемогло. І саме це головне!

Перша перемога Динамо на чолі САШО , навіть над лідером таблиці, була передбачена, бо завжди футболісти при зміні тренера дуже стараються показати себе з найкращого боку, це така псіхологія людина, а далі починається те, чому гравців навчили колишні. Що вчора і побачили. Завжди важко зубути старе та почати грати по -новому . Тому доведеться трохи потерпіти , бо змінити схему, тактику та розташування футболістів команді Шовковського швидко не вдасться. А одного бажання футболістів, тренерів та вболівальників, замало. Навіть якщо сам пан Суркіс буде палити на своїй особистій трибуні від переживання вдвічі , або втричі більше, нічого не зміниться завтра. Так що треба чекати всім. І, звичайно, молитися футбольному та звичайному Богу, щоб Динамо нарощувало свій потенціал та не програвало несподівано. Ліміт ціх несподіванок вже вичерпано. Досить! Навіть після шалених втрат очок, кияни знову мають реальні шанси втрутитися в чемпіонську гонку, що дуже приємно післі провальної частини сезону. Звичайно, приємно бачити рахунок на табло, але буде ще приємніше, коли далі не те що поразок, нічиїх не буде , або буде лише одиниці. Вболівальник скучив за трофеями і чекає перемог!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.11.2023, 08:42
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ланс Лорьян 2 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Александрия Рух - : - 4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть