Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Донецький Моурінью

2012-11-15 22:22 Доволі цікавий погляд на всі події,що сталися з Шевченком за останній рік,опублікував щотижневик "Тиждень". Наприклад мені,було ...

Доволі цікавий погляд на всі події,що сталися з Шевченком за останній рік,опублікував щотижневик "Тиждень".

Наприклад мені,було цікаво.Пропоную і вам.

Андрій Шевченко, котрий начебто мав бути таким собі джокером у колоді Наталії Королевської, здається, перетворюється на фігуру значно дрібнішу у великій донецькій грі.

Впливові «катали», що розставили на всіх посадах лояльних людей, влаштовують традиційну поствиборчу роздачу слонів. Вони доволі довго тримали інтригу з призначенням головного тренера національної збірної після відставки Олега Блохіна, натомість, виявляється, що всього лише чекали завершення виборів. Новоспечений президент Федерації футболу України Анатолій Коньков (також донецький – годі й сумніватися!) запросив зірку «Динамо», «Мілану», «Челсі» і «України – Вперед!» «підкорити значні футбольні вершини як наставник головної команди країни».

Несподіванка?! Сенсація?! Подія року?! Саме на таку оцінку, мабуть, і розраховують футбольні чиновники та їхні ляльководи з Партії регіонів. Насправді ж усі ці комбінації нагадують цілком прагматичну і невигадливу схему. Привели кумира молоді Шеву в «Україна – Вперед!», щоб поторгував обличчям і відтягнув від опозиції, хай хоч і мізерний, але процент, а в нагороду за це дістав тренерську посаду (байдуже, що Шевченко не те, що тренерської ліцензії не має – він навіть хлопчаків дотепер не виховував). Нехитра, але доволі переконлива версія останніх подій навколо людини, якій в один рік вдалося завершити і спортивну, і політичну кар’єру. Тим більше, що в українській так званій політиці подібні схеми застосовують доволі часто: Хорошковський (безуспішна участь 2002 року «Команди озимого покоління» з ним на чолі у парламентських виборах, після чого його призначають міністром економіки та європейської інтеграції), Богословська (її «Віче» не проходить до Верховної Ради 2006-го, зате вже за рік вона стає депутатом як № 4 у списку Партії регіонів) тощо. В цьому контексті єдиною інтригою залишається, де і в якій іпостасі випливуть Королевська і № 3 Ступка?

А щодо збірної… Зрештою, все це було цілком зрозуміло, тільки-но донецькі взяли останній бастіон – ФФУ. Адже для правлячої еліти команда № 1 – це не національна збірна, а ахметовський «Шахтар».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.11.2012, 22:22
15.11.2012, 22:22
124734 0
bmtxw
Автор:
(bmtxw)
Статус:
Наставник (1197 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть