Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бавария – Шахтар. Тріллер - ТV )).

2015-03-11 17:17 Чомусь напередодні вечірнього перегляду весь час ніяк з голови не йде порівняння, що буду дивитись якісний ...
  Чомусь напередодні вечірнього перегляду весь час ніяк з голови не йде порівняння, що буду дивитись якісний американський тріллер. 
   Все по сюжету вже розставлено…)) Є «маніяк», холодний вбивця з гарним почерком (єтакий потрошитель якщо хочете). З інтелектом, стильний і видовищний, арсенал варіантів для розправи - багатющий))) Є жертва – слаба, але амбіційна і заїхала в своїй привабливості так далеко, що зацікавила його – «большого и ужастного».
Яка має в принципі жалюгідні шанси втікти і вижити. Та ще й є бажання (заяви) жертви прищемити цю «машину вбивства» дверима, щоб ця серія для неї в цьому сезоні стала останьою))) Мол, спотикнеться на східцях, в азарті погоні підпаде під автомобіль, здобуде ураження струмом (від міксера, наприклад). Але видовище буде однозначно і по сюжету ганятися за слабшим будуть увесь фільм. І ти знаєш – залишиться хтось один – любві в кінці не буде, свадьби також )))) Будеш сидіти і думати: ось-ось зараз зі скрипом відкриються двері і…. І начеб-то прогнозуєш кінцівку і все рівно спостерігати будеш з захопленням. Авось сюжет закрутять, авось він (убивця) до кульмінації з однією рукою залишиться)). Аби тільки на початку зберіглась інтрига… і висококласний тріллер не перетворився на «50 відтінків сірого» з безкінечними непристойними сценами. А чи жаліти жертву, симпатизувати і вболівати за «хеппі-енд» - це вже діло кожного глядача. Я суб’єктивний, старатимусь дивитись без душі, але все ж за завідомо слабшого, зла Шахтарю сьогодні не бажаю. Хорошого всім перегляду і гарного настрою.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.03.2015, 17:17
11.03.2015, 17:17
201376 3 max36, Gagarin777, sky45
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть