Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як догравати будемо?, або «Дайте боксеру боксувати».

2015-10-14 14:53 Поки ще не остигли враження від гри з іспанцями, «поворушу» тему тактики на «те що залишилось». ...

Поки ще не остигли враження від гри з іспанцями, «поворушу» тему тактики на «те що залишилось». Фоменко декілька років прививав збірній свій стиль. Який саме – про це писано-переписано. В останньому матчі групи Фоменко здається мені відійшов від того, що награвав весь відбірний цикл. З зрозумілих причин.

Не змінив собі Михайло Іванович лише в кадровій політиці (в т.ч. з замінами). І що я побачив - відбулась наглядна ілюстрація, що буде, коли взяти запропонований суперником ритм гри. Сильним суперником. Хіба не видно було що іспанці за таких обставин як риба в воді, а наші тянуть на жилах і на флангах?. Як результат - і в одних і в інших були моменти. А перемога - за командою яка є "первородною" за таким стилем комбінаційного технічного футболу. І не треба все списувати на Де Хеа, воротар класний, але, на хвилинку, в обширних постах та коментарях чи акцентували на ньому так увагу якби не потягнутий Пятовим пенальті та запороті виходи іспанців чотири в три, чотири в чотири які за інших обставин обігрувалися б по іншому. По грі ми були трохи зручними для іспанців. Могли забити два –три?. Могли. І вони також. З більш високою реалізацією та просто через те що вони в цьому якісніші. Як сказать: якщо боксер виходить проти каратиста - йому боксувати треба, а не тягатися з чорним поясом в його стилі – може місцями й буде виходити, але кінцевий результат прогнозований. У нас щось подібне - ми прийняли гру іспанців /звичайно що частково/ і не перевершили їх ні по грі ні по результату. . Ось іде плейофф і що.. погодьтесь - не розумно грати з Ірландією в навіси, «перенавішують» вони нас…., вони на тренеровках напевно скільки не «порють» як ми в офіційному матчі з Македонією… Рубатись з скандинавами - та вони все життя так грають, якраз на них «накручувати» індивідуальність Ярмоленка і Коноплянки, а все решта з низу - так як уміє поставити ГТ.
І як висновок - здається мені, що те, що залишилось у нас у цьому відбірному циклі потрібно дограти так як прививав Фоменко. Не судіть строго за це останнє речення. Просто динаміка, видовище, широкі наступальні дії аж з двома «напами» )) - ну не його це. Не варто тиснути на те що б він «рвав» в тактичному плані умовних словенців атакуючим креативом у лінії півзахисту. Не змінити огульній критиці погляди на футбол цієї людини. Це не останній шанс, просто дайте боксеру боксувати. В своєму стилі. І давайте його в цьому підтримаємо. Велика доля ймовірності що це його останній раунд за будь-якого результату.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.10.2015, 14:53
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть