Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ще раз про тренера ("Ницца, Лейпциг, Лестер сотоварищи...")

2016-12-06 12:39 Побачив на сайті статтю про «Ніццу». Там є основний тезис ------Главной причиной успешных результатов «Ниццы» является ...

Побачив на сайті статтю про «Ніццу». Там є основний тезис ------Главной причиной успешных результатов «Ниццы» является высококлассный тренер----- Хм, відкрили Америку…Та сама історія була і у "Лестера". Якщо взяти на рівень нижче - ОК, "Пасуш де Феррейра" (2012-2013). Ще нижче - ОК, "Краснодар" ))).

Клуби з так званого "пілотону" своїх чемпіонатів. "Пасуш..." - взагалі обнять і плакать, а команда роздвинула трьох китів португальського футболу взяла місце під ЛЧ (!!) і потім довела, що трималася лиш на роботі тренера (гравці, які робили там погоду були там і раніше, але без погоди :)) Можливо доречно буде згадати й нині «бодрствующий» при живих-то Баварії та Борусії « РБ Лейпциг». І якщо з клубами топ-5 все зрозуміло з фінансуванням, все рівно їх сама успішна складова – якісний тренер. Доречі, зверніть увагу - не супер відомий та титулований (якщо розібратись, то вони собі такого дозволити й не могли), а просто вмілий і професійний. Фавр і нинішній творець Лейпцига Ральф Гасенгюттль (до нього був інший Ральф – Рангник) не є зірками тренерського цеху. Але їх роль в успіхах клубів беззаперечна. Розвивати тему не зовсім правильно, адже топ-5 не в приклад нам зараз. І по фінансам і соціальному рівні життя в країні і по більш мілким деталям як-то, скажімо, бажання легіонерів їхати сюди. Але розвивати тему тренера можна і потрібно. Наскільки встиг дослідити у вдалий період для багатостраждального від частого згадування )) «Пасуша…» керівництво було не ідеальним, команду на результат «розкочегарив» саме тренер. Ницца в свій час мала проблему коли місцева влада відмовлялась бути спонсором "орлят" в Лізі 1 і лише статус курортного міста сприяв тому, що для ситих французів пішла думка «не гоже не мати своєї команди в національній першості». До Фавра вони йшли довгі роки. Не до критично паскудного в своїх заявах Балотеллі, а саме до Фавра. Який і працює, цитую вищезгадану статтю «с футболистами, в которых очень вспыльчивый характер. Несомненно, речь идет о Марио Балотелли, Юнесе Беланда и Данте. На удивление, все эти игроки сумели вписаться в тактическую модель». Що б не виходити з Франції згадаємо ще і «Монпелье». Провінціальний клуб з стабільним багаторічним власником Луи Николленом. Який «мучався» і з тренерами, і з гравцями, ходив по нижчих дивізіонах (мало не звалився в третій) і все ж знайшов свого тренера - Рени Жирара.

До чого це все – зараз активізувалися ті, хто не бажають змін тренера «Динамо». В якості аргументів йде навіть футбольний спеціаліст Притула з своїм баченням у виставленому на сайті коментарем із соцмереж. Зміна - це не кінець тренерського життя Реброва, можливо вона (зміна середовища) йому сама потрібна. Так само як і потрібен пошук тренера для «Динамо». Саме це має бути в пріоритеті , а вже потім «надія на молодих гравців», «звільніть місце голодним», «будем прощатся с немотивироваными», «Внутрішня селекція, або гра на випередження» і т.д. і т.п.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.12.2016, 12:39
06.12.2016, 12:39
257979 2 ivz2306, Tomar
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть