Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Денисов фактично звинуватив ультрас “Динамо” у фашизмі

2015-08-24 13:02 Ведучий програми “Великий футбол” Олександр Денисов у ефірі продемонстрував фаєри ультрас київського “Динамо”, які фанати палили ... Денисов фактично звинуватив ультрас “Динамо” у фашизмі

Ведучий програми “Великий футбол” Олександр Денисов у ефірі продемонстрував фаєри ультрас київського “Динамо”, які фанати палили на матчі 1/16 Кубка України проти “Гірника-Спорт” у Комсомольску, передає Футбол 24.

Вигорівші фаєри із зображенням свастики телеканалу “Футбол” передав прес-аташе “Гірника-Спорт” Анатолій Янголь, підібравши їх після матчу у секторі ультрас “Динамо”.

“Полюбуйтесь, на кожному фаєрі від руки намальована фашистська свастика. Що може очікувати київське “Динамо” у Лізі чемпіонів, якщо подібне на стадіоні побачать представники ФАРЕ та УЄФА, ми здогадуємось. Це, в першу чергу, питання до роботи клубу зі своїми вболівальниками. Адже після минулої весни від УЄФА милості точно не буде. Ця проблема може бути у будь-якого клубу, не тільки у “Динамо”, якщо клуб не буде займатись роботою з вболівальниками системно.

Я не розумію, навіщо таке робити! Потім ми починаємо шукати якихось “засланих козачків”, які нібито випадково опинились на трибунах, кинулись на гостьовий сектор. Хтось з них бігає у футболках з хрестами, з кельтськими хрестами… Проблема поряд, а ми стоїмо на порозі єврокубкового сезону за участі наших клубів”, – сказав Денисов у програмі “Великий футбол”. Нагадаємо, що під час матчів 1/16 Кубка України виникли жорсткі сутички ультрас з правоохоронцями.

Коментар БФ: Виглядає, мов провокація, адже подібні речі можна легко сфальсифікувати. Що думаєте з цього приводу? Втім, зважаючи на прошахтарську позицію Денисова, виглядає вельми туманно. Розберемося.

http://bfootball.com.ua/news/deny-sov-fakty-chno-zvy-nuvaty-v-uljtras-dy-namo-u-fashy-zmi/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.08.2015, 13:02
24.08.2015, 13:02
214428 0
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть